superrmomy Merhaba arkadaşlar 👋🏻 10 haftalık gebeyim ikili testi devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum internetten baktığımda farklı bir bölüme randevu alınması gerektiği yazıyor devlet hastanesinde yaptıranlar hagi bölüme randevu aldınız ve sonuçlarınız ne zaman çıktı yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️
babyshark__ superrmomy canim benn kendi doktoruma gittim herhangi bi bolumden randevu alinmiyor kadin dogum doktoru yapiyor 11.haftada 😊
superrmomy Syma95 aranızda devlet hastanesinde yaptıran varmi peki özellerde cok fazla fiyatları devlete gitmeyi düşünüyorum
Syma95 superrmomy ben devlette yaptirdim canim ama ense kalinligi felan sonucu hemen soyledi normal cikti cok sukur ama kan testi icin 20 gun sonra cikicak dedi. Haftaya gidicem
babyshark__ superrmomy bende devlette yaptirdim valla doktor 25gun dedi neden o kadar uzun anlamadim🙄
Esrayldz Ben pazartesi günü yaptırdım devlette aç tok fark etmiyor doktor randevusu almıştım normal gidince 11+4 yaptı doktor testleri kan sonucu 10 gün sonra alın dedi ense ölçümü iyi risk yok dedi çok şükür🙏
superrmomy Esrayldz tesekkur ederim canim suan 10 haftalik hamileyim iki hafta sonraya randevu alicam bakalim bende insallah guzel sonuçlar alirim 😊
Ask_H Bizede 2 hafta sonra çıkar dediler özelde yaptırdım. Ense kalınlığı burun kemiği herşey yolunda dedi doktorum çok şükür 🤲🏻
Mrvm005 Bana herkez bu testi bi sorun olurda aldirmayacaksan yaptirma diyorlar. Tabiki aldirmayacagim yillarca olsun diye bekledim yaptiracagim ama ne bileyim doktor yapalim en azindan ense kalinligina bakmam gerekiyor diyor kirmak da istemiyirum en iyisini o bilir gibime geliyor ama bilemedim yaa
superrmomy Mrvm005 bende yaptırmamak taraftarıyım ama çokta kararsızım herseyin Hayırlısı Rabbim hayırlısını versin canım