aysemine25 Merhaba kızlar dun 4 30 da cıktım ameliyattan Bi kızım oldu Amine 😍🧚♀️ merak ettiğiniz sorularınız varsa cevaplabilirimm
Pericinar07 aysemine25 nefes almama gibi birşey oldu mu bebeği çıkardıktan sonra bende spinal sezeryan istiyorum ama beni korkuttular. Buarada geçmiş olsun ve hayırlı olsun 😊
aysemine25 catlicksx cok kan kaybım olmadı canm ama cok kolay diyemem ilk gun cok zor ama ertesi gun hafifliyor
aysemine25 ilknuryzc1 zor yalan soylemiycm smdi burda ama ilk gunu atlatnca kolaylasıyo bebek yanınızda olunca hersey guzel
aysemine25 emine45 ameliyat max 40 dakka surdu sanrm canm yapıstılar goruntu cok estetik Ama ilk ayaga kalkma yatma baya sıkıntı
catlicksx aysemine25 inşallah bir an önce ağrılar da geçen iyileşirsin 🙏🏻 bebişle sana sağlık diliyorum bolca 😘
aysemine25 Pericinar07 nefes alamamak ne dmek ki benm basım zonkladı acımadı ama dedm ki basm zonkluyo anestesizi zYen basın da doktorum hastanın bası zonkluyo bak dedi naotysa duzeldi
Gksu86akkc Sanirim bende spinal sezaryen olacagim endise lerim var tabiki ameliyat aninda aci vs mide bulantisi vs olusuyormu? Kimisi uyusmadi keserken bayildim diyen olmus insallah dogru degildir Genel olarak da herkez his var aci yok cok rahat diyorlar tabi sonraki surec degil
aysemine25 Gksu86akkc asla hissettimiyorsun oyle sey olur mu sadece bebegi mi eşi mi blmyrm cıkarırken hissedysn üst goyus bolgende bişey cekılıyo baş agrısı olmasn diye 6 saat Snra kahve içmen lazm ama sonrası zor canm kalkıp yatmak
Pericinar07 aysemine25 ay valla bilmiyorum ilkinde normalden korktum sezeryan oldum simdi komple korkuyorum 😂
aysemine25 Ilknur_degrrli1 Hayr cok acıtmıyor canm korkacak bişey yok sadece akabinde sıcks Bi ilaç gdyo ve tamamen uyusuyo sun