hulya_1919 Omerinzevcesi kanamam yok midem çok bulanıyo Sanırım 9 ay boyunca ben evhamlı olcam hep :((( kucağıma alana kadar inanasım gelmiyo
[silindi] benim 5 haftalıkken başladı mide bulantım kusmam suan 9+2 olduk hala var bi kere kimyasal gecirdigin icin progestoron onlem amacli vermistir korkmana gerek yok 😊
TunarinAnnesi Omerinzevcesi [silindi] Omerinzevcesi Melike37 kızlar 7 kasım Ovulasyon oldu ve karnım 3 aylık gebe gibi şişdi ve baya ağri sanci titreme var kasıklarda neden ola bilir acaba ? Döllenme mi ne acaba çok korkutuyor bu ağri beni
Omerinzevcesi TunarinAnnesi henüz 2 gün olmuş çok erken gebelik belirtisi yaşamak için en az 14 gün geçmesi gerekiyor canım
[silindi] TunarinAnnesi çok erken döllenmede bisey hissetmezsin ya üşüttün yada enfeksiyon vardır çok agrın olursa bi doktora görün inşallah en kısa zamanda sendende hayırlı haberler alırız 😘😊
Omerinzevcesi TunarinAnnesi Enfeksiyondur yüksek ihtimalle. Enfeksiyon ödem ağrı ateş yapabilir idrar tahlili yaptırmanı öneririm olası bir gebelik durumunda enfeksiyon çok büyük sıkıntılar yaratabiliyor
[silindi] hulya_1919 ben ilk test yaptirdigimda 14 cikmisti 1 hafta sonra tekrar yaptirdim 700 lere cikmisti..simdi 18+1gunluk hamileyim...dikkat edin kendinize ozellikle ilk zamanlar...
TunarinAnnesi [silindi] dr 3 yumurta yetişdi ondan şişlik dedi enfeksiyon için geçen ay tedavi oldum bakalım hayırlara vesile olsun İnşAllah
Tazeanne0134 hulya_1919 hamilesin kuzum hayırlı olsun ama çok çok yeni dikkat et p.tesi tekrar git kan ver bakalım artış var mı?
hulya_1919 Tazeanne0134 hamileyim cnm doktora gittik keseyi gördük haftaya kalp atışı icin gidicez :)🙏🙏🥰
hulya_1919 Kızlar benden kahverengi sarımsı leke geldi nedeni nedir acaba başına gelen varmı 7.hafta Buğün :((((
Blackkcat hulya_1919 canım akıntı gibiyse enfeksiyon olabilir,dr kontrolün ne zaman muhakkak sormalısın