ant2602 hulya_1919 korkma adetimi bir gün geçmişti kanda 29 çıktı yani iki gün önceyi düşündüğünde yarısına gelmiş olmuyor. 29-85 oldu iki gün sonraki değerim
hulya_1919 ant2602 ciddimisiniz çok sevindim ya umut oldunuz bana 😞 bi nebzede olsa çok korkuyorum bir yandan belim ağrıyor adet olacakmışım gibi 😢😢😢
ant2602 hulya_1919 ben adette ne yaşıyorsam aynısını yaşadım. Hatta silik çıktı tecrübesizlikle hamile değilim sandım arkadaşıma atınca o söyledi hamile olduğumu 😂umut olsun. Çizgim o kadar silikti ki ben anlamadım
Pcoslubiranne hulya_1919 adeti gecmesine ragmen degeri 7yle ogrenen arkadasim var bebegi su an 1 yasinda.Degerin kac oldugu onemli degil.2 gunde 2 kati hatta yuzde 60 artmis olmasi onemli ayni saatte persembe gunu kan ver.
hulya_1919 Pcoslubiranne 2 gün sonra vermem gerekmezmi bugün carşamba bu bilgileri duymak güzel evham yapmıyım o zmn
DEF Esin25 idrar testi ile öğrendim. Öğrendiğimde 3+3 idi bebeğim ve adetime 7 gün vardı ? 6 gün varkende kan testinde çıktı 🤰🏻
DEF Esin25 silikti ama pembeydi çizgi ve iki tane yaptım Emin olmak için sabahta koşa koşa kan vermeye gitmiştim ☺️
Ocakannesi53 hulya_1919 değerin kaç olduğu önemli değil canım. Yeter ki 2 günde bir 2 katına çıksın 😊 hayırlı sağlıklı bir evlat geliyordur inşaallah 🥰🥰
hulya_1919 ant2602 valla canim o kadar belim ağrıyorki adet oldum olucam gibi inş olmam kimyasal olmasından korkuyorum değer düşük çünkü
Omerinzevcesi hulya_1919 Arkadaşım geçtiğimiz haftalarda sadece 11 ile öğrendi gebeliğini ona da sağlıksız gebelik olabilir dediler şimdi keseyi de gördü gayet güzel ilerliyor korkmayın Allah'a sığının Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️
hulya_1919 Omerinzevcesi adetten kaç gün önce gördü acaba canim dua ediyorum bol bol başka çarem yok😢😢