Betulackln Kızlar suan 35+5 günlüğüm bugün kontrolum vardi doktor 10 gun geriden geliyor gelişimi bebek baya küçük dedi normalde hep haftasıyla uyumlu derdi en son 10 gun once gittim 2150 gr dedi o zamanda 1 hafta geriden geliyor ama sorun degil demisti bugun 2540 gr olmus yani 10 gunde bana gore iyi kilo almis ama doktor 3 gun sonra yine görcem dedi nst normal çıktı cumartesi acile gel nst çektir seni yine görcem dedi moralim bozuldu baya sizce bu normal mi kilo aliyor ama 10 gun geriden nasıl oluyor
Melteeeem Betulackln şu ileri geri mevzusunu gerçekten anlamadım benimde bebeğim 1 hafta geri ama sizinki baya büyük ben 27 haftalığım acaba sizde plesanta yaşlanması falan olabilir mi doktorlar bu plesanta nın yaslandığını nerden anlıyor
Nur___ Betulackln ben yaşayan biri olarak, eğer nst de sorun çıkmaz, bebeğe giden kan akışı normalse beslenebiliyorsa sorun yok biz 10 gün altına indirmeye çalışıyoruz gerilik olayını
DnzNhr Betulackln aynı sorunu yaşadım dün ve benimki sana göre daha düşük 13 günde sadece 40 gr almış 😥 33+4 te 2060 tı 35+4 te 2100 gr ölçtü ve ölçerken bebek çok hareketli ölçemiyorum demişti🤷🏻♀️ Bu Cuma yine gidicem haftada 2 defa gel takip edicem dedi ve bu aya kdr kilo alıp bi anda yavaşlaması anlam veremiyorum 🤔
Eseenn Betulackln 10 gün bence çok sorun olacak bişey değil 2 haftaya kadar normal diye biliyorum. Benim bebeğimin karın çevresi 3 buçuk 4 hafta geride. Şuan 35+3 ve kilosu 1932 😒
Betulackln Melteeeem hicbir fikrim yok sebebi ne olabilir dedim bilemiyorum bebegin beslenmesini etkileyen bisey olabilir 3 gün sonra tekrar goruyum dedi
Balkizinanesi Betulackln bende 30 haftalık oldum 1500 kilo çok zayıf diyo bende çok üzüldüm yani daha doğuma çok var 1500 de kötü değil ama
Betulackln Balkizinanesi ya iste bu genetikte olabilirmis ama insanin kafasini karistiriyorlar moralini bozuyorlar sende bol bol ceviz muz falan ye
Arbuk2 Ayni hafta icerisindeyiz benimde doktorum 2700 gayet iyi masaallahi var dedi haftasiyla uyumlu dedi aramizda pek kilo farki yok bence bazi doktorlar gercekten bu kilo isinde abartiyolar bizlerde ister istemez bunalima giriyoruz saglikla gelsin kuzular insaallah kafana takma beslenmene dikkat et
Betulackln Arbuk2 insallah canm bende cok şikayetçi degilim kilosundan yani bana gore iyi ama ne bilim hep normal derdi smdi baya inceledi hesaplama yaptı falan bu aralarda cok duygusalim esim yanimda degil bide haberin vardir belki demet digesu ablamizi kaybettik hepsi ust uste olunca moralim sıfır doktordan çıktığımdan beri basim ağrıyor
Nur___ Betulackln aynen öyle oluyor zaten, sık sık nst, renkli doppler, sıkıntı yapma, benim bir buçuk aydır öyle takipteyim on güne bir, doktor bana om günlük geriliğin sıkıntı olmayacağını söylüyor, hem her çocuk da bir değil genetik biraz
Betulackln Nur___ iste banada hep normal derdi smdi baya inceleyince korktum ama bisey yoktur insallah sag salim alalim hepimiz evlatlarımızı kucağımiza