Leyla_Alexandra Kozlar 21+6 haftalık hamileyim 2 3 gündür bebeğim hiç tekme atmıyor sadece böyle geriniyor gibi karnımın sağ tarafını şişiriyor doktor gitmelimiyim sizce? Size de oluyor mu bu ?
Prens12_annesi Leyla_Alexandra cnm bişey olmaz endişe etme günleri günlerini tutmuyor benim oglumda bugün cok oynamadı sadece bir yerde toplanıyor ama içim rahat etsin diyorsan doktora git ama korkacak bişey yok☺☺
Nehirkaya25 Leyla_Alexandra 26 haftalik olduk hic tekme hissetmedim hareketlerini hissediyorum ama. Belki de ilk cocuk oldugu icin tekmenin ne oldugunu bilmiyorum ama oyle canimi yakan bi hareket olmadi yani
ilaydakani Leyla_Alexandra zaten bu haftalarda tekme ve hareketi ayırt edemezsinizki özellikle ilk bebekse çok normal
Leyla_Alexandra Mlk12- of çok korkuyorum serklajlıyım her küçük detayda acaba bir şey mi oldu diye paniğe giriyorum 😢
Leyla_Alexandra Prens12_annesi döndüğünü ve bir tarafa toplandığını hissediyorum ama işte tekme atmadığı için korkuyorum
Mutlulu Leyla_Alexandra canım daha çok küçük. Şiddetli bi tepki vermemesi normal panik yapma ama çok huzursuz olduysan en kısa zamanda doktorunla görüş normal yani 🤗🤗
Leyla_Alexandra Nehirkaya25 ben doktora gittim herşey iyi dedi doktor Şükür 🙏 belki de dediğin gibi ilk hamilelik olduğu için daha acemiyiz ayırt edemiyoruz 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Mutlulu Leyla_Alexandra iyi hadi için rahatladıysa ne güzel o kadar takılma kuzucum bizim gibi onunda keyfi yerinde olunca çok hareket ediyo 😂😂👍🥰