Minikkuzuma Annelerrr 37+ 5 oldum yarın kontrolüm var son yarım saattir kçağrılarım başladı böyle bacak kalça kasık ilk doğumum olacak Allah nasip ederse. Acaba yarın yatırırlarmı ilk olduğu için korku heyecan kafa karışıklığı herşey var sizce ne olur ????
MucizeAnnesi3545 Minikkuzuma bende 37+5im pazartesi sezeryan olucam 🤗 korkma cok sancılar artarsa acıle git iyisen yarın kontrolede hazırlıklı git belki acılman falan vardr belli olmaz
Peaceful Minikkuzuma ben de 37+5 im bende de ara ara oluyor ama normal dedi Dr doğum yaklaşıyor ondan dedi. Benim de duygular dalgalı saçma sapan şeyler geliyor aklıma psikolojim bozuldu
Minikkuzuma Ayse4242 evet canım sancılar hozlı yazdığım için tam yazamadım ☺️ Kasıklarım belim bacaklarım kalçam hafif hafif başladı üşüme başladı anlayamadım 🤷🏻♀️
Peaceful Ayse4242 Minikkuzuma ne bileyim aşırı duygusallık oluştu.. İnsanın aklına her türlü senaryo geliyor anlamadım hamilelik çok farklı bir psikolojiymiş.. Ama iyi olacak inşallah diyorum.
Ayse4242 Suyumuz sınırın altında her hafta kontrole gidioruz dan die yatış verrcekler die her gittigimde korku heyecan hersey oluor kızım kendi gelsede kurtulsam bu durumdan allahım başka dert vermesin tabi ama stres başka bsey
Minikkuzuma Peaceful bende de oluyor gerçi sana diyorum ama sonra amannn diyorum özellikle bebekle ilgili şeyler ama bu tüm hamilelerde olan birşeymiş
Ayse4242 Peaceful canım kendini sakinleştirmelisin allahın izniyle güzel seyler olacak bol bol kuran okuyup rahatlıorum birde inşirah suresi rahatlatıor