Aleyy00 Merhaba anneler🙋🏻♀️ Yenidoğan için ilk alınması gereken bez sizce hangisi. Nasıl başlarsan öyle gider alışmış olur diyor etrafımdakiler. Kararsız kaldım prima en pahalıları içlerinde ama en pahalısı en uygunu olmuyor bazen. Molfix mi prima mı yoksa bu ara herkesin tercih ettiğini görüyorum sleepy mi ben karar veremedim. 🤷🏻♀️
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Aleyy00 Prima alıcam kendim ama Prima almayacaksanda uzun süredir piyasada olanlardan tercih et.Molfix var ama Sleepy yeni yeni çıktı.Birde bezin kalitesi pamuğu ile ilgili.
gokerhalideda bizim birazcık daha var ama bu konuları araştırıyorum son zamanlarda. sleepy kakayı dışarı taşırıyormuş yorumlarına çok rastladım. onu almayı düşünüyordum, okudukça bi soğudum. primada da pişik yaptığına dair yorumlar vardı. molfix sanırım en az kötü yorum alınan bez. sanırım bende molfix almayı düşünüyorum.
Frrdevss Aleyy00 Ben molfix almıştım poposunda kakası kuruyor bez yapışıyor ve sızdırıyor sonra sleppy aldım etmiş gücü felan gayet güzel sızdırmadı da. Stok yapmayın ama başta denyecekseniz az miktar da alın
Berdogan Ilk kızımda prima kullandım 2. Kızımda da prima kullanmaya niyetliyim bir paket aldım şimdilik denemek için belki iyi gelmez bilemeyiz. Ama bi sorun yaşamazsam onunla devam edeceğim. bence piyasadaki en pahalı ama en kaliteli olanı prima
Semuss Bence çok alıp depolamayın bebekten bebeğe değişiyor ben ilk prima aldım sızdırdı sonra primanın bi değişigüni aldım oda sızdırdı molfix aldım oda pişik yaptı . Şimdi başka deniycem depo etmeyin bence 🤷🏻♀️
Esrabatman Ben prima soft and pure almıştım ama pişik yaptı maalesef hatta elimde açılmamış bir paket bile var almak isteyen olursa
Essrakk Ben sadece bir paket molfix aldım. Çok araştırdım iyi olduğunu düşünüyorum ama belki bebeğimin cildine iyi gelmeyecek. O yüzden stok yapmayı da riskli buluyorum.
Deletedmom0089 Arkadaşlar benim arkadaşım yıkanabilir kumaş bebek bezi kullanıyor bebeğine doğduğundan beri biz yurtdışındayız isterseniz bir araştırın bende onu kullanmayı düşünüyorum arkadaşım çok memnun. Araştırmanızı tavsiye ederim hemde görünüşü çok güzel Farklı desenleri var