Bsrkoc Mehar04 canım en son 2500 indirimli 2000e falan geliyordu ama muayene ücretlerini artırmışlar o da artmıştır diye düşünüyorum sormak lazım benim de doğum aralıkta
busra-mutluanne1 Mehar04 medicanada normal doğum 2000 küsür diye biliyorum ama kesin fiyat bilmiyorum sor canım cevap verirler mutlaka biz eşim polis memuru onun indirimi oluyo az çok gittiğimizde ama ben öyle duymuştum emin olmamakla beraber 🤷🏻♀️
Babuze Mehar04 5 gün önce doğum yaptım sezaryen 3000 tl idi eğer doğumdan 10 gün içinde muayeneye gitmediyseniz 165 tl de onu ödüyorsunuz ben iki gece yattım 2. gece için 200 tl ödedim
Mehar04 Babuze ben normal doğum allah izin verirse ama fiyatları sorduk bi kaç kez bişey demediler bende acil bir şey olursa ona göre tedbirli olmak istiyorum
Mehar04 Gsmlc aslında doktorum çok iyi çok da güzel ilgileniyor ama benim sigortam yok acaba maddi anlamda sıkıntı olur mu eşimden allah razı olsun sağlık herşeyden önemli diyor ben başka hastaneye götürmem seni diyor ama işte onada kıyamıyorum
Nihalcakmak58 Sivas gultepede kapanmak uzeremimiymis kapanmismi ole duydum gorumcem dedi banada dr lar tek tek gidiolarmis paralari odenmiomus orasi uygundu gene ozel olarak benim dr um vardi Bayram bey oda gitmis..biraz deisik bi dr du ama bilgiydi iyiydi genel anlamda..