tazee_annee Kizlar hamilelikte tatlı ne kadar tuketyorsunuz henuz 5 ayligiz ve seker yüklemesi filan yaptrmadm. Ama normal kan tahlili yaptrdgimda bir sıkıntı yoktu. Çok abartmıyorum ama az şekerli sütlaç bitter çikolata filan yiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Essdmr tazee_annee Aklıma düştükçe yiyorum 😂 Bazen kendimi Nutella kaşıkalrken buluyorum, sonra diğer günler hiç canım istemiyor yemiyorum 😂
hilalyavuz tazee_annee ben de tatlıcıyım 12 haftalık hamileyim canım tatlı çekiyor çok nadir ekşi vs yedim
Seda_123 tazee_annee Valla ben tatlı olarak meyce yiyorum sadece tatlı canım istemiyor ayda bir çikolata yersem yerim şeker yüklemeside yaptırmadım doktorum gerek görmedi açlık tokluk şekerime baktırdım çok şükür normal
Duygu19031903 tazee_annee canım benimde canım çok asırı istiyor. Ama yemiyprum. Seker testide yapmadım. Meyve bende yiyorum mesela çikolata veya tatlıda hergün değil nadir yemeye çalısıyorum
Lale00 tazee_annee valla benden cok tatli yiyen yoktur sanirim evde tatli yoksa yinede cikolata falan yiyorum hep ona ragmen sekerim normal cikti stres yapmayin bu kdr 😅
Gizemabc tazee_annee ben tatlının her türlüsüne bayılırım🤤 Şeker testi yaptırdım, şekerim çıkmadı çok şükür; ama kilo almaya yatkın bir yapım olduğu için 3 haftadır tatlı-pasta yememe diyetindeyim😭 Kendimi frenliyorum maalesef