deletedmom11 😒 oğLunu aLırken iyi 😒 konuşma tarzınız çok çirkin iki oğLum war ASLA SENİN GİBİ GELİNİM OLSUN iSTEMEM !!!
Perimasali89 Hazalk92 bence abartılı bir tepki veriyorsunuz kadın etek giy dedi diye cahil olmaz herkes fikrini söyleyebilir yapmak zorunda değilsiniz hakaret etmek zorunda da değilsiniz. Özellikle bir anneye hiç yakışmaz böyle bir ağızla konuşmak.sakin olmalısınız.
deletedmom02 Şuan herkesin içinde yazdığınız yazılar çok yanlış, Belliki sinirlenmişsiniz ama zaten alışveriş yapmışsınız bunu söyleyebilirsiniz. Ayrıca insanlar 1 günde değişmiyor, evlenirken farkında değil miydinizde şimdi böyle kelimeler yapıyorsunuz.
SedaTopgl Hazalk92 onlar cahiller ide sen nesin acaba bu konuşmayı yapan bi insan ne aile terbiyesi almış ne ahlaki değer bilmiş nede kendini geliştirebilmiş bir insandır benim gözümde. Git ne giyiyosan onu giy sonuçta sen kendi istediğini yapmıcakmısın, sonuçta bir büyük her ne olursa olsun bir anne onu burada böyle itham edemessin. Anneye saygın ailesine saygın yoksa sus eşine saygın olsun.Bak yarın sende anne olucaksın, unutma ne ekersen onu biçersin.
KbraGndz Hazalk92 madem beğenmiyordunuz eşinizin ailesini evlenmeseydiniz bide üstüne çocuk yapmışsınız. Kaynananız yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım bu tavrınızı açıkca göstermiyorsunuzdur. heralde hamilelik psikolojisi heralde sizdeki
Betbet Hazalk92 tatlim sen kendi hayatına baksana hayir ben etek giymiyorum de gec. Belki ona guzel geliyor sen de guzel ol istiyordur sonucta herkesin zevki farkli. Benim de kahinvalidemle zevklerimiz cok cok farkli onlar da biraz cahil ama neticede esimin ailesi esime soylesem mesela o napsin ki uzulmekten baska insan ailesinin huyunu suyunu degistiremz ki koca koca insanlar neticede. Kayinvalidem mesela beraber alisveris yaparken bak bu cok guzel alalim diyor bence cok guzel degil diyorum su daha guzel mesela o israr da eder hadi canim o ne oyle der hayir ama ben bunu begendim derim uslup cok onemli bence fikrimi mutlaka soylerim ve hep ke kendi istedigimi yaparim tabii ki ama onun da kalbini kirmadan
BirsenDeniz Hazalk92 keşke sizde kayınvalidenizin yanımda ne giyeceğim diye konuşmasaydınız oda fikrini söylemezdi herşey büyüklerin yanında konuşulmaya bilir sizin canınız ne istiyorsa onu giyinin o büyük olarak fikrini söylemiş zaten doğum yaparken hastane önlüğü giyiyorsunuz çıkıncada ya gecelik yada pijama rahatınıza ne geliyorsa hastaneye giderkende uygun ne bulursanız onu giyeceksiniz elbet vardır kıyafetiniz