Badevehande Semooshh şanslısın demekki canım bende özellikle 2 gündür yalancı sancı ve bel ağrısıda başladı yani 7 ay su gibi geçti zoru sona saklıymış onu anladım
Semooshh Badevehande Allah kolaylık versin canım 🥰 bakalım nezaman gelicek bebeklerimiz 37yi atlatalım nezaman gelmek isterlerse kabul 😁
Deletedmom0019 Benimde kasilmalarim cok oluyor karnim yana dogru yamuluyor sekli cok tuhaf oluyor sonra geciyor. Bide oyle oldugunda hareket edemiyorum, cok degisik bir duygu gecmesini bekliyorum. Eskiden bende onu bebek toplaniyor sanirdim 🤣 Bi dogursak da gecse bu skntilar 35+0 🙇♀️
Eslina Badevehande canım aynı durumu bende yaşadım bebek erken gelmek istiyor dedi nstde sancımda çıktı bakalım bi 37 görseydim şuan 34+5 olduk
Badevehande Semooshh bakalım 37 de çatı muayenesi var belki tetikler nişan felan gelir pırt diye doğururum yazarım hikayemi😂
Badevehande Arzu0101 belim cart diye ayrılacak ağrıdan normal mi canım bebişle ilgili mesleğin biliyorum ama sormam lazım 😂
Arzu0101 Badevehande iyi bari canım onun harbi etkisi var..ama seninki daha çok şuan yatış pozisyonundan kaynaklıdır fıstık seni rahat bırakmıyor 😂😂😂