MerveNural mugge123 boyle seylere inanmayin bunlar sadeve teori kanit yok tutmuyor çoğu ayrica ebced hesabinin ne kadar tehlikeli bisey oldugunu hic arastirdiniz mi? Onunla büyü yapılır genelde
ballicoreklerim MerveNural peki az önce seye denk geldim mesela oğlumun ismini egemen koyacağım internete yaz egemen isminin ebced diye çıkıyor Yani bizim dışımızda yapılmaz mı yine yapılan evladımızın ismini bilmeleri yeter Allah korusun tabiki
Hotic mugge123 zaten iki seçenek olduğundan tutma ihtimali yüksek olur ki 🤷♀️ Bence de inanmamak lazım
MerveNural online_mom yok fal da buyude yani yapilmamasi gereken yanlis seylerin hesabinda kullanilir o cetvel tehlikelidri
online_mom MerveNural aa onu bilmiyodum.benim bildiğim yıldıznane gibi birşey.kitaptan fal gibi sölüyolar falan.Arkadaslarım yaptırmıs onlar sölemişti.ciniyet büyü muhabbetini ilk defa duydum 🤦🏻♀️🙄
MerveNural ballicoreklerim cok tehlikeli bu bi ilimdir ebced ama kullanimi becerememek cok tehlikelidir simya da da var bu araştırın karistirmayin😊
ballicoreklerim MerveNural ben sadece isimlerinin harflerinin rakamlara denk gelen isimlerin rakamları toplanıyor bu işin onunla alakası yol dimi neler öğreneceğiz daha 😂😂😂😂