Syka7 Kızlar 4 gündür rüyamda bebeğimin kalbinin durduğunu görüyorum korkuyla uyuyorum o rüyayl görmemek için uyumamaya çalışıyorum geçenlerde bi arkadaşımızın bebeğinin öyle olmuş burda okumuştum çok üzülmüştüm bilinç altıma yerleşti aklımdan çıkmıyor sürekli kötü düşünüyorum randevumuza 1 hafta var 9+1 iz bu arada 🥺 belirtilerimin gittiğini hissediyorum başına gelen varmı ?
nagolinda Syka7 ben de sürekli eşimin beni aldattığını görüyorum. Halbuki adam üzerime titriyor. Gül gibi kayınvalidem var, sürekli bir şey arar oldum O kadar olumsuz post açılıyor ki artık okumamaya karar verdim. Okumuyorum da. Yoksa insan çok etkileniyor.
Meslina06 Syka7 ya yemin ederim bende öyle sürekli düşük postlarını okuyorum halbuki rabbim hamd olsun öyle riskin yok ama o postlarını okuduktan sonra sanki bişey olucakmış gibi tuvalete tedirgin giriyorum sürekli düşünüyorum benimde kanama falan olucak mı diye
Ncyncy Bende çok etkileniyorum, insanlar dikkat etse keşke biraz. Çünkü burda hormonlardan dolayı herşeyden aşırı etkilenen hamişler var
Syka7 Ncyncy keşke canım ince fikirli olmak gerek saçma sapan postlar açılıyor artık okumuyorum postları bu gidişle uygulamayı silmeyi düşünüyorum 🤷🏻♀️
Syka7 Meslina06 ya evet çok moralim bozuluyor taktım kafayı kalp durmasına kötü düşünüyorum hep doktora gitmeyi düşünüyorum yarın içimi öyle rahatlatabilirim 🤦🏻♀️