Suraozgun Merhaba Samsun da hangi doktora gidiyorsunuz, tecrübelerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşalım mı 🙏😍
Ruhsuz Suraozgun merhaba Atakum dayım dogum evine gidiyorum Gökhan Ünver çok memnunum daha önce özele de gittim çok kez ama maddi olarak yıprandım 12 haftalığım
defne55 Suraozgun samsunda değilim terme de oturuyorum ama samsunda sayılırım 😂 bende ünye çakırtepe hastanesine gidiyorum 🤭
Bgiritli94 Suraozgun selam canım bende samsunda doğum hastanesi hidayet vurala gidiyorum harika bir doktor 18+5 günlük hamisim ikinci gebeligim kızım var bu da oğlan olacak inşallah 😊
Mervedogudemir Seher sarıya gidiyorum.Liw’e gidiyorum.Doktorum çok iyi gerçekten soran herkese tavsiye ediyorum.
Ruhsuz Mervedogudemir seher sarı benim de doktorumdu çok memmunum kendisinden, Bi arkadaş gibi abla gibi anne gibi daha bir sürü şey malesef maddiyattan dolayı şu an gidemiyorum
Mervedogudemir Gerçekten öyle.Çok samimi çok içten birisi.Ondan önce başka bir doktora gidiyordum ama beni berbat bir hale getirdi.Sonra öneri üzerine Seher hanıma gittim beni kendime getirdi.Kim sorsa öneriyorum.
Ruhsuz Mervedogudemir Allah Allah ben en son nisanda gittim 155 TL vermiştim artmaması tuhaf, 2 ayda bir zam geliyordu
Mervedogudemir Ruhsuz en son 3 hafta önce gittim 155 tl verdim.Hatta söyle Haziran ayı dahil gidiyorum hep 155 tl verdim.Medicana da bildiğim kadarıyla 150 tl öncesinde oraya gitmiştim 2 kez.
Semanurakyel Suraozgun merhaba bendr doğumeinde ersan şenere gidiyorum atakumdayım. Özeller çok pahalı maddi acıdan özel düşünmüyorum 🙄😊
Hira2655 Bende samsun atakent tarafinda oturuyorum liman hastanesinde ipek hanıma gidiyorum gayette memnunum denmesi yapilmasi gereken herseyi söylüyor tecrübeli biri hatta yarın kontrolüm var gene gidicem
Tubitupp Merhabalar arkadaşlar biz de 29+3 üz. Medicana Bülent Hocaya gidiyorum. Nasılsınız nasıl gidiyor
Btldrcn Merhaba ben de Samsun / atakentte oturuyorum liman hastanesinde Zeynep Banu’ya gidiyorum çok çok memnunun 😍🥰