Kızlar gereksiz yere tartışma olmuş. Allah razı olsun herkez kendi doğru bildiğini yazmış. Fakat bugün şunu çok iyi öğrendim ki, işini bilen doktora gitmek lazımmış. Ve bugün karından göremediler dış genelilden şüphelendi çünkü rahim duvarım ince idi. Alttan baktırma konusunda bende herkez gibi öcü şeklinde bakıyordum olaya. Ama kesinlikle öyle değilmiş. Çok şükür alttan ultrasyon ile son dakikada gördük. Yaaa son dakikada. Oda değerimşn beş binlerde olduğunj ve düzenli arttığını söyleyince biraz daha derin çaplı bakınca gördü bebeğimiiii. Mini minnacık 🙂))
Kuzum benim oraya saklanmış. Ben stress sıkıntı yaptıkça saklanıyor. Alttan muayne oldum acımadı kanamam falan da olmadı. İyi ki de baktırmışım ve bebeğimi görmüşüm yoksa üzüntüden düşerdi eminim. Kızlar kesinlikle ama kesinlikle alttan ultrasyonun zararı yokmuş. Tabii ki işin ehline gitmek lazım. Netice de belden aşağısı çıplak oluyor.çok teşekkür ederim ilginiz için Allah razı olsun. Burda vajinal muayneyi destekleyici yorumlar yazmasaydınız Allah şahit gitmeyecektim son anda gittim. Şarjım bittiği için yazamadım. Tekrar teşekkür ederim. Bugün huzurlu uyuycaksam sizin sayenizde 😍😍😍😍