AhsenMila Çokkk şükür bu günleri de gördüm daha önce erken dönem iki düşük yapmıştım hiç birinde kalp atışı duymamıştık. şükür bu sefer herşey yolunda kalp atışını da duyduk o heyecanı herkese yaşatsın rabbim daha önümüzde uzuuunnn Bi yol var ama ilk kalp atışı çokkk güzeldi ve kendime yaptığım kuruntu eziyet biraz olsun geçti. Rabbim herkesin gönlüne göre versin stressiz güzel hamilelik yaşamak nasip olsun 🙏❤️❤️❤️❤️❤️
Bsrtrcl AhsenMila canım sizlerin adına çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)
MucizemiBekliyorum AhsenMila Allahim size bagislasin insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu canim ☺️
Haticekaya6666 AhsenMila okurken istemsizce gözlerim doldu 😥😊😍 rabbim hayirlica sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin insallah acısını göstermesin hicbirimizin yavrusunun canim benimm🤲💖
Musbet AhsenMila seninle aynı şeyleri yaşadım bende iki düşük ve bir dış gebelik yaşadım şimdi tüp bebekle hamileyim 6+3günlük olduk Cuma günü kalp atışına gidicem ama içimde hep yine bişey olursa korkusu var Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
AhsenMila Haticekaya6666 ben o kadar duyguluydum ki ultrason sırasında Dr bile ağlama artık gül dedi çok stresliydim ve herşeye evham yapıyorum o minicik kalbinden çıkan sesler çokk şükredilesi rabbimin mucizesi
Haticekaya6666 AhsenMila tabiki canim rabbimin en güzel mucizesi kalp atisini duymak ultrason resimlerini filan sevmek cok farkli şeyler rabbik isteyen herkese nasip etsin
AhsenMila Musbet amin inşallah. Tavsiyem kötü şeyler düşünmeyin insan kendini üzdüğüyle kalıyor rabbim nasip ettikten sonra biz ne yapsak boş. Hayırlısıyla sizin de bu süreciniz güzel geçer inşallah dua nın aşamayacağı hiç Bi engel yok
[silindi] bende bir kimyasal düşük yapmıştım tam 7 haftalığım bizde bugun duyduk kalp atıslarını çok şükür 🙈💕