ballicoreklerim 10 lu hastane çıkışı almam şart mı penye battaniye var eldiven şapka 3 lü ve 5 li setlerim fazlasıyla var fikriniz nedir hanımlar 😏
Melegimm19 ballicoreklerim onlunun içinde de zaten zıbın alt üst takım şapka eldiven penye battaniye oluyor bunlar varsa çokta gerekli değil ben onlu 2 takım aldım ama ona görede 5 li daha az aldım dengeledim 😊
Svldlrbsy ballicoreklerim kendiniz set yaptıysanız gerek yok bence ki battaniyesi için genelde alsanız iyi olur deniyor 😊
ballicoreklerim Melegimm19 bende öyle yaptım yani iki bebegim olacak nasipse ikisinde 4 er tane var penye battaniye Müslin aynı şekilde nohut aynı şekilde ayrıca almak ne kadar mantıklı bilemedim 🥰
saka36 Bütün parçalar aynıysa gerek olmayabilir 😊 ama naçicaze bebek doğumhaneden odaya gelirken vermek üzere 10’lu takım alın. Herşeyi takım yapıp vermek zor olabilir. Herşey fazlada olsa ebelerin elinde olsun
ballicoreklerim saka36 bütün parçalar derken Yani 5 li set 3 lü set takım gibi Ya onlara uygun mesela 3 lü de pembe ye pembe şapka ve eldiven aldım aynı şekilde polar ve penye aldım 10 lu da tulum tarzı şeyler de var kullanmam diye açıkcası düşünmüyorum ☺️
Melegimm19 ballicoreklerim battaniye kıyafetleri kendin takım yaparsan alınması çokta elzem birşey değil canım aynı işi görecek sonuçta 😊
saka36 ballicoreklerim kendi tercihin elbet dediğin gibi yapılabilir 😊 sadece 1 tane 10’lu alsanda seni çok zorlamayacaktır onuda kullanacaksın eninde sonunda. Elinin altında olması avantajdır
ballicoreklerim Svldlrbsy battaniyesi penye özellikle baktım ve üçer tane battaniye penye özellikle aldım ☺️ Olmadı birer tane alacağım
Efuchama Ben de kızımdan kalan kıyafetlerden 5li set götüreceğim hastaneye mint rengi bi takım var valla battaniyesi sarı örme anneannesi şasi almış ona konacak zaten sen zevkine göre takıl