Elifnurcey Daha 9 haftalık hamileyim ama çatlaklarım olmasından çok korkuyorum. Hiç çatlağım olmadan doğumu atlatabileceğim krem yağ vs bildiğiniz var mı kızlar
zcolak Elifnurcey hiç bir ürün size %100 garanti vermez veremez. Cilt tipiniz, normal zamandaki yaşantınız, su tüketiminiz, genetiğiniz vs hepsi ile ilgili bir durum. Siz tedbirlerinizi alın gerisini zaman gösterecek.
ballicoreklerim Elifnurcey badem yağı susam yağı zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı bunlar organik olanlar diğer krem vs seyleri doktorum tavsiye etmedi ayrıca sürmüyorum da çatlaklardan korkmuyorum ☺️ Önemli olan evlatlarımın saglıklı doğması
Elifnurcey Laley kimilerinde olmuyor evet ama benim daha ergenlik döneminde bile göğüslerimde hafif çatlaklar oldu ve haala duruyor. Hamilelik sürecinde çok daha fazla olucağını düşünüyorum bu yüzden önlem almam lazım
anstzist Valla ben zeytinyağı kullanıyorum göbeğime, çok şükür 27. Haftaya geldim hala çatlamadım🙈 inşallah da çatlamam :)
Kucukprens06 anstzist bende kullanıyorum saf zeytinyağı iki günde bir sürüyorum ama inşallah catlamam 17haftadaym
Melek36 Elifnurcey ben lierac kullandım 40 haftalığım hiç çatlağım yok ama tabi bu biraz cilttipi ve çok su içmeyle de alakalı. Suyu çok için ve yine de krem alın kaşıntı oldukça kaşımadan kremi sürün. Kremin elbette faydası var alın mutlaka ama sadece kremden de beklemeyin çatlamamayı.
Zuleyhaaslan Elifnurcey vücut müsaitse ne sürersen sür canım oluyormuş 🥶 benimde öyle ergenlikte çatlamıştım geçmişti simdi gene çatlıcam biliyorum vazelin ve bebe krem kullanıyorum vücutum yağlı olsun en azından kuruyken daha fazla kalıcı olabiliyormuş birazda genetik çok takmamak lazım kafaya ama olmuyor 😅😅😅🙋♀️