Duygucuk Merhaba arkadaşlar Hiç tecrübem olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var. Çok ağır hantal olmayan, travel sistemli,orta bütçeli bebek arabası ne marka önerirsiniz acaba? Kocaman tekerlekli arabalar beni ürkütüyor doğrusu, kullanan bir çok arkadaşım ağır olmasından dertli. Bilgi ricadır 🙏💐
ylzzz Duygucuk joie travel de güzel. Katlanınca çok ufak olsun hafif olsun dersen travel alma. Bebeğin kış bebeği olacaksa hiç gerek yok. Joie pact aldım ben hafiflik ve yer kaplamaması çok önemli benim içinde
Deletedmom3 Duygucuk ayhan cocuk baby home bebek arabalari var kendim almadim ama bi bakin isterseniz
Anne-bebek Duygucuk canım Pierre cardin seyahat sistem bebek arabası aldım çok hafif ve tekerlekleri küçük 1500 e aldım inşaallah kullanınca da memnun kalırım
Hatice_mustafa Canım burda bir arkadaşımız YOYA PLUS 3 önermiş hoşuma gitti benimde ilk gebeliğim katlanıyor bi bak internetten bavul gibi sürüklememli taşıyabiliyorsun bütçen e uyar inş onu önerebilirim😍
Fzlt Cadillac air aldık daha kullanmadık ama çok şık hafif duruyor. Açılması kapanması kolay. Yorumlara kullananlara sorarak aldık inşallah kullanınca da memnun kalırız🙏🏻
anstzist Kanz cameron hafif ve kaliteli. Bana bunu önermişlerdi bende mağazanın birinde buldum baktım baya gerçekten güzel bi bebek arabası. Bende ilk alacağım tecrübesizim. Cameron düşünüyorum
Anne1_ Bebeto araba hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar fiyat olarak cok uygun ama kalitesini bilmiyorum
Eslifdenizc Anne1_ çok olumsuz yorum okudum bağlantı yerleri çok adiymiş kırılıyomuş diyorlar bende yolda gördüm aynı fiyata başka ürünlerde var indirim kovalayınca bulunuyo
Eslifdenizc Kiwi 5 in 1 aldık çok şık ve rahat çantası bile var bence kullanışlı fiyatıda diğerlerine göre iyi hiç olumsuz yorum okumadım 5 renk seçeneği var bi bakın bence 👍🏻🌸🌸
Koalina Bende kabin boy arabalardan almayı düşünüyorum seyahata falan uygun Yenidoğan’daki itibarimin kullanılıyor
Seda_123 Duygucuk E bebekten joie muze xl alıcam 1000 lira travel değil baston ama puseti de var puseti üzerine takılıyor çok kullanışlı
Kbrbydkk Duygucuk canım bende karar veremedim henüz ama casual Vista baston tipli travel sistem Tekerleri küçük istersen bir göz at. Birde joie litetrax 4 travel düşünüyorum