Kbra7777 18 Haftalık gebeyim kızlar eşimin tayini çıktı Ankara' ya 2/3 hafta içerisinde geleceğim.Ama kafam çok karışıkhangi doktor hangi hastaneye gitsem bilemiyorum . Çok fahiş fiyatlarda vermek istemiyorum .Önerilerinizi bekliyorum ücretlerini de yazarsanız sevinirim .
shsn Kbra7777 özel ortadoğu hastanesi doğum paketi anlaşmalı olduğu kurum memurlarına %10 yapıyor. ben 5bine anlaşmıştım 6 ay önce şuan durum nedir bilmiyorum
Vldnkrhn54 Kbra7777 özel medisis hastanesi Dr. Ulviye hanım 😊. Mayıs da doğum paketi almıştık bide 6 bin tl idi şimdi değişiklik varmı bilmiyorum 😊
Kbr_2019 Ankara şehir hastanelerinde Doç dr çağrı gülümser instagramda takip edebilirsiniz her soruya karşılıksız iyilik cevap veriyor. Şahsen tanıdığım mükemmel bir insan doktor inst. İletişime geçin muhakkak https://instagram.com/cagrigulumser?igshid=ivd0thahewjl
Kbra7777 Kbr_2019 onu biliyorum ama henüz muayene başlamadı diye biliyorum özel hastane ilk tercihim ☺️
Kbr_2019 Kbra7777 balgat akropol hastanesi dr nurten hanım önerebilirim. Küçük ve butik bir hastane dr lardan hemşirelere hasta bakıcılarına kadar emrinize amade.