Gunes_Ozcan Kizlar bi sorum var hcg kan tehlili degeri 112.0 bu kac gunluk anlamina gelir bilen varsa lutfen yorum yazin?
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Gunes_Ozcan 3günde 2katı artış olmalı.Günlük değil daha yerleşme sürecinde.2000üstünü doktorlar gebelik olarak değerlendiriyorlar çünkü ozaman keseyi görüyorlar.
Lonely Gunes_Ozcan bennde kızıma hamileyken 112 çıkmıştı. Doktora gittiğimde geç döllenme demişti bana.
Hzlhakko Gunes_Ozcan son adet tarihin kaç ise o günden sayıp gününü bulabilirsin beta ile gün hesaplanmıyor
Arvenceren Gunes_Ozcan 2 günde bi kan ver takip et canm artış olması lazm 4000 5000 gbi kese bebek görünüyo ultrasonda
Gunes_Ozcan Evet adetim bir hafta geciktiginde boyle cikmisti ama kese gormedik bir hafta sonra kese gorduk 9gun sonra embriyoyu ama kalp atmasi yoktu ben hic anlayamadm ne zaman yumurtlama gunum oldugunu kacinci hafta kalp atislari gorundugunu da hesaplayamadm doktorlar adetle hesapliyorlar ama adetle cok fazla hafta oluyor panik yapiyorlar kalp atmasi coktan olmaliydi diye
Gunes_Ozcan Benim hesabimla adetimden 5 gun once yumurtlama gunummus olur mu oyle sey beta hcg degeriyle 112 -13 gun demekmis internette boyle yaziyor.ama adet gecikmesinden bi hafta sonra bu sonucu almistim