Merhaba kızlar öncelikle hikayeme başlamadan önce dilerim rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı rabbim evlatlarımızı korusun. Öncelikle baltan beri normal doğum düşünmüyordum çünkü bebeğim hep iki hafta ileriden gittiği için kiloluydu bir gece sabaha karşı rahatsızlanıp acile gittim mide bulantısı ve kusma ile doktorum açılma var mı diye bakalım dedi açılma 1 cm idi normal dedi doktor o zaman bebeğimin kilosu 37 haftada 3900 idi doktor normal doğuma çok müsaitsen istersen suni sancı ile doğumu başlatırız 38 haftada dedi fakat benim içime hiç sinmedi suni sancı ile haftamdan önce doğum yapmak sonra neyse dedim tamam yapalım gün verdi. doktor 38+2 de suni sancı ile doğum başlatılmak üzere hastaneye gittim sabah fakat önce doktor yine muayene etti dedi benek 4200 olmuş ben dedim yok ben istemiyorum siz beni sezeryana alın sonra öğlen saat 11.30 da doğuma alındım öncelikle ameliyathane ilk defa giriyorum heyecanlıyım ama biraz da donuk oldum sonra anestezi doktoru geldi hiç hissetmedim iğneyi burdu elden aşağım 2 dk olmadan uyuştu sadece ben kendim yerime uyanabildim sonra üzerim kapatıldı orda sonda takıldı doktor geldi naber yağmur dedi iyi dedim 10 dk geçti geçmedi bebeğim çıktı sonra herkes hocam kaç haftalık falan diye soruyor ben dedim kesin kötü bişey var sonra yan tarafda hemen üzerini falan sildiler ağlamaya başladı bebeğim gördüm tosun paşa bir bebeğim olmuştu yanıma getirdiler fotoğraflarımız çekildi telefonumu vermiştim içeri sonrasında bebeği aldılar bakımları olacak dediler ben de yarım saat sonra dikişlerim bitince çıktım ameliyattan bebeğimin 1 saat sonra getirdiler odama emiyor mu falan diye genel muayenesi oldu bebeğim 4500 kg 52 cm doğdu 💕yaklaşık 5 saat sonra bacaklarımı hissettim 8 saat sonra yürütmek için hemşireler geldi ilk yürüme anı zor gerçekten içimden bir organım çalınmış gibi bir boşluk oldu ben öncesinde bir çorba içtim başım dönmesin diye çünkü çok açtım a bir mesafe yürüdüm ve geri geldim çok yürüyüş yaptım o iyi geliyor kesinlikle şuan 6 günüm herhangi bir ağrım yok kendi işlerimi yapabiliyorum annem yanımda sağolsun ama kendi kendime bende ev içine solsun bişeyler yapıyorum topuk kanı için doktora gittim dışarı çıktım bebek kontörlü için sorun yaşamadım doğumda benden 10 kg yakın kilo gitti seseryan da biraz şişiyorsun ama sonra o da geçiyor valla normal doğum nasıldır bilmiyorum ama sezeryan da kötü değil sorusu olan varsa cevaplarım kzlar herkes hayırlı doğumlar bu arada benim dörtlü testim de down sendromu riski çıkmıştı ben de rabbimeteslim ettim ve başka test yaptırmadım herhangi bir sorun yok şükürler olsun rabbime sonsuz kere Allah kimsenin evladına vermesin 💕
@adm sabitler misin🙈