Sumeyye_18 Adetime 3 gün kala kaset test yaptım ve cok koyu bir şekilde pozitif çıktı haftasonu oldugu için beklemek durumunda kaldım. Pazartesi asıl adet olmam gereken günde beta hcg baktirdigimda sonuç 272 çıktı bu kadar yüksek çıkması ikiz mi diye düşündürdü. Bu tarz bir durum yaşayan oldu mu yarın kontrole gideceğim heyecandan duramıyorum 🙈
Deletedmom2224 Sumeyye_18 yüksek çıkmamış ki normal çıkmış 😊 ayrıca ikiz gebelik hcg ile belirlenmiyor çok çok yüksek çıkıp tekiz gebelik olanlar var hatta çoğu öyle 😊 sağlıkla gelsin inşallah 💕
kornzorn20 Sumeyye_18 o hcgden anlaşılmıyor diye biliyorum ama benimki de yüksek çıkmıştı. Tek yumurta ikizine gebeyim şu an
30148 Beta değeri ile ikiz olup olmadığı anlaşılmıyor Muş benim arkadaşımın aşırı yüksekti ama tek kese gözüktü kişiden kişiye hormon yüksekliği degisebiliyormus
Dibeee Ve doktor yuksek az bişey demedi o zaman aizinkinden daha yuksek Degilmi benimki 5 gün vardı adete
kornzorn20 Dibeee kişiye, hormon üretimine göre değişir. Ama onlar çok da yüksek değerler değil zaten
mai Sumeyye_18 benim adetimin ilk gunu 2bine yakindi bhgc. Tek kese,tek bebek. Degerler hormonlarla alakali
DEF Sumeyye_18 adet günümde değerim 900 lerdeydi ikiz değil ve değeriniz adet gününüze göre düşük ikiz olma ihtimali yok yani
Deletedmom124 Sumeyye_18 benim 3000 küsürdü ikiz değil ama bu arada çoğu annelerde ikiz merakı çıktı birisini allah nasip etsin de 2. İş bir köşede kalsın rabbim sağlıklı evlatlar versin diyen yok beta değerinden ikiz mi? Hay allah akıl fikir versin inşallah
Sumeyye_18 Deletedmom124 umarım akıl fikir verilirken siz de orada olursunuz zira benim yeterince olduğunu düşünüyorum bir anasınıfı öğretmeni olarak
_vesileaksoy Deletedmom124 bu soruda yükselecek ne var ? Hanımefendi normal bir soru sormuş kalp kırmanın ne anlamı var ki ? Benimde ilk zamanlar degerim cok yuksekti bende merak ediyordum bunda tepki gösterecek birşey göremedim .
Sumeyye_18 Ikiz merakı çıktığından değil hanımefendi eşimin de benim de ikiz geni taşıyıcılığımız var ve ilk gebeliğim doğal olarak her heyecanlı anne adayı olarak sormak istedim bana yüksek geldi değer diger hanımlara teşekkür ederim gayet hoş bir üslupla hormanlara bağlı olduğunu açıkladılar. Kaldı ki sağlıklı hayırlı evlat herkesin önceliğidir. Merak ettiğimiz bit şeyi soramayacaksak bu tarz sert bir üslupla karşılaşacaksak neden uygulama kullanıyoruz.
Elifblg Sumeyye_18 ailede ikiz varsa belki olur cnm doktora gittinde o sana söyler cnm gittin mi doktora
Deletedmom124 _vesileaksoy size mi cevap verdim ? Siz atladınız bir anda size soracak değilim ne yaZacağımı
Berdogan 170.5 beta ile ikiz olduğunu öğrenmiştim üstelik artışlarımda 2 katı artmadan devam edip sonra yükselmişti. 8 haftalıkken birini kaybettik şuan sağlıklı olanla 36 haftalık olduk. Beta ile anlaşılmıyor malesef Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla 🤲🙏