Kuzey88 canım benim ilk oğlumda, kendi doktorumun muayenesi çok doluydu 15 gün sonra gel dediler, bu arada ikili test için süre kaçmış olacak diye başka bi doktora gittim. Karı koca muayenehaneydiler. Çocuğun beyninde kist var dediler. Yaşamaz, yaşasa da zeka engelli olur dediler. Seni istanbulda bi profesöre yönlendiricez bebeğin anne karnında beyin ameliyatı olacak dediler. Elime de profesörün adresini verip, bi de bebeğin beynindeki kistin ultrason resmini verio gönderdiler. Ben tabi 15 gün ağla ağla geberdim. Ama kendi doktorumu görmeden o profesöre gitmek istemedim. Kendi doktorum beyinde şu birikmiş dedi. Bebeklerin beyni jöle gibi oluyo hep aynı tarafa yattıysa falan oraya toplanmıştır dedi. Hareket ettikçe dağılır zamanla dedi. Ben sonra dualarla yaşadım. Sonra her kontrolde o kistin milim milim küçüldüğünü gördük. Zaten 3 - 4 kontrol sonra çocuk doğdu. Gayet de sağlıklıydı. Şuan 10 yaşında ve satranç birincisi. Yani her doktora hemen inanmamak lazım. Bi kaç doktor fikri almak lazım. Bi de bol bol dua edip allaha sığınmak lazım. Derdi veren allah şifasını da verir. Geçmiş olsun kuzum.