Deletedmom2224 kdry3737 sıkıntı olmaz bende gebelikten önce 3 ay kullandım gebe kalınca da 3 ay kullandım. İlaç bitene kadar kullanın bisey olmaz 😊
Beybitooo Rabia59 daha bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı 12. Haftada folikasiti bırakıp vitamine başlayacağımızı söyledi
Rabia59 Deletedmom2224 Amin dualarınızda eksik etmeyin beni de 🥰 ilk gebeliğim çok korkuyorum sağlıklı olur Allahın izniyle 🥰
Dilangg Rabia59 12. Haftanın sonunda doktorum artık bırakmamı söyledi. Normalde vitamin verecekti ama benim fazla bulantim olduğu için vitaminlerin de bulantı yaptığını bu yüzden kullanmamamı istedi, gerek gormedi🌸
SevincDeniz1 Rabia59 3.ayının sonuna kadar kullanıyorsun canım sonra vitamin ve kan ilacina geçiliyor
Tusubasa Dimplemre folik asitin beyin gelişimine bi etkisi yok kemik gelişimine var. Zehir gibi olmasinin hamilelikte yedikleriyle alakası var. Ceviz balik findik badem çogaltilabilir bunlar daha etkili :)
Esraaydn21 Dimplemre doktor bana bırak dedı bende 12 haftamdayım ablam 20 haftalık hamıle o hala kullanıyo anlamadım hangısını dınlıcem
Esraaydn21 Dimplemre doktor bana bırak dedı bende 12 haftamdayım ablam 20 haftalık hamıle o hala kullanıyo anlamadım hangısını dınlıcem
Dimplemre Esraaydn21 bende doktoruma sorucam detaylı bazı arkadaşlar vitaminlerin içinde de folik asit var diyor ama o sürece henüz gelmediğim için hangisi doğru bilmiyorum
Ngmsy Zaten 12. Haftadan sonra baslanan multivitaminlerin icinde de folik asit oluyor diye biliyorum benim kullandigim vitaminde oldugu yazıyor
Esraaydn21 Dimplemre evet mesela benım kullandım ılac maltofer adı hem folıkasit hem demır ılacıydı tahlıl yaptı kanın temız dedı daha ıcmemme gerek yokmus
Esraaydn21 Dimplemre ya evet bıde her doktor Farklı bısey dıyor bende onu anlamadım bırı dıo bırak bırı dıo ıc