Momof2child Hadi hayirlisi yarn sabah bide yapcam varsa kana gitcem INSALLAH BOYLE CIKIPDA BENI COK ALDATTI BU TESTLER
Medineasya Hayırlı olsun iki gebeliğimde de dayanamayıp adet günüm geçer geçmez yaptığım için benimkilerden aynen böyle silikti☺️ Momof2child
Momof2child Medineasya dua et nolr benim icinde INSALLAH BENDEDE HAMILELIKOLMUS OLSN AMMA HICBIR BELIRTIM YOK
H1z2a3 Momof2child anlamadığım testi neden bu hale getiriyorsun 🤣🤣 kan testi yap canım inşallah doğrudur bnm 10 gün geçmesine rağmen silik çıkıyordu hep
Momof2child H1z2a3 inanki ikinci cizgiyi daha net goruyum diye parcaliyorm 1YILDIR ILK GEBELIYIMI KAYB EDELI HEP GOZM YOLDA HER AY
Pnrbtr Ah canım ya. Benim de kimyasal bu da. 3. Hayal kırıklığım. Kanamam başladı. Allah bizi de görsün ya
Htc2604 Momof2child ayyy cok sevindimmmm bi zamanlar benim icin konusuyorduk senle postta ayy gordum ikinci cizgiyi benimki bundan cok daha silikti cok sukur 5 haftaligiz şu an insallah sendede vardir oyle duruyor hemen koş hastaneye tebrik ederim canim ❤