Svldlrbsy Sevdadenizz maşallah 🥰 peki doktor dogum için bişi dedi mi normal sezeryan olark? Bana bas cevresi geniş 2 cm daha ilerlerse sezeryan olabilir dedi korktum acıkcası
Sevdadenizz Svldlrbsy sezeryan canım yarın öğleden sonra alınacağım ameliyata dualarınızı bekliyorum🙏
Eceyavuz Meleksadiii Bana da kucuk geldi buradakiler genelde 38 hafta da 3600 -3800 den yukarıda bahsediyor sağlıklı cok şükür tabi de 🤲
Svldlrbsy Sevdadenizz ayyy 😍😍😍 haydi hayırlısı olsun insallah 😊 💕 saglıkla kucağına al insallah 💕 bizide unutma dualarında
BiDunyaMutluluk 34+5te 2600gramdı doktor çok iyi diyor önde gidiyor diyor ama sezeryan olucam 38 haftada kaç kilo olur endişeliyim 🤷🏽♀️
Cagla22 umare benim de canm 36+2 dün gittik 2.545 gr dedi bana az geldi ama dr gayet iyi sağlığı gelişimi yerinde dedi
Sevdadenizz Svldlrbsy çok sağol canımmm Amin inşallah tabiki unutmam bütün hepinize dualarım olacak rabbim hayırla kucağımıza alalım hepimiz 🙏🙏
ezgibozkurtkocak Sblakn_92 doktorumuz normal diyo ama bakalım. Açıklıkla yok sancı da. Bir an önce olsun istiyorum bene