Bilge_37 Günaydın arkadaşlar 36+5günlük hamileyim iki gögsümdende sarımtırak ilk sütüm geliyor ne yapmalıyım ve doğumun yaklaştıgınıda belli eden bir belirtimidir başına gelen varmı teşekkürler 😊
Seda_123 Bilge_37 Ben 27 haftalığım bendende geliyor doğum belirtisi değil ama göğsünü sıkarsan erken doğuma sebep olabiliyor ben hiç dokunmuyorum
Cookie_the_pomy Bilge_37 15. Haftadır geliyor. Normal sıkıp kurcalama sağma kendi kendine gece alabilir göğüs üstüne yatmaz isen akmasını engellersin ; çünkü ilk süt çok kıymetli aşı niteliğinde derler bebiş için
Susamanne Cookie_the_pomy bende 16. Haftamdayım 3 4 gündür geliyor kontrolüm var 4gğn sonra doktora sorucam bende normal mi bu kadar erken gelmesi bilginiz varmı?
Cookie_the_pomy Susamanne prolaktin diye bir hormon var normalde 20. Hafta sonraso yükselmesi bekleniyor ama bazen analık özleminden mü bilinmez bira erken yükseliyor. Kiminin doğumla beraber yükseliyor yani anormal bir durum değil.
Susamanne Cookie_the_pomy benim zaten prolaktinde gebelik öncesi yükseklik vardı hatta 3 düşüğüm oldu bağlantılı olabilir denmişti 🙄🙄