Mbceylanli Kızlar beş haftalıkken kanamam olmuştu fakat daha sonra geçti şimdi 13 haftalığız bir saatlik uçak yolculuğu yapacağım benim ğibi olup uçağa binen var mı acaba
Semirayldrm1 Mbceylanli ben 26. Haftam da uçak yolculuğu yaptım hiçte sorun yaşamadım şuan memleketimdeyim 30. Haftam da tekrardan yapacağım. 1 saatlik uçuşlara bi sıkıntı yoksa doktor izin veriyor 3 4 saatlik uzun uçuşlara da 45 dakika bir yurumen ve bol su içmenin karşılığında izin veriyorlar. Doktoruna sor herhangi bir riskin yoksa izin verir 😊
Cans Doktorumun izniyle ben ☺ Benimde 6. Haftadan itibaren 9. Haftaya kadar lekelenmelerim oldu . Bi sıkıntı görmedi doktorumuz ☺
Mbceylanli Cans devlet hastahanesinde bi doktor ben yerinde olsam gitmem kanamayı tetikler dedi. Ama kendi doktorum kanama alanı yok içerde bitti dedi. Bende bi şüpheye düştüm ama cevap yazan herkese çok teşekkürler ☺
Cardinal Hersey yolundaysa ucak yolculugunun herhangibi sakincasi yok. Fakat uzun bir yolculuksa her yarim saatte bir ucak icinde biraz yurumen gerekli. Bu tarz konulari yinede doktorunuza sormaniz en saglıklısı.
Cans Mbceylanli Basınçtan dolayı önermemiş olabilir . Dediğim gibi doktorum bana bi risk oluşturmayacağını söyledi . Ama yolculuğum bittikten sonra Proluton iğne yaptırmamı önermişti .