Mucizemm Kızlar Adana da hangi hastahane ve hangi doktoru öneriyorsunuz. Şehir değişikliği nedeniyle doktor değişimi yapmam gerekli 😔
Adelimm Mucizemm bende güzelyalı hastanesi Selçuk gürbüze gidiyorum. Muayne ücreti 80₺ gayet memnunum her sıkıntı da ne zaman gıtsem arasam ulaşabiliyorum tavsıye ederm cnm
Mucizemm Sahay Hastahane de siyah beyaz mı renkli ultrason mu mevcut peki, ve muayene ile Doğum ücreti ne kadar
BirsenDeniz Bende Medline hastanesine gidiyorum arayıp öğrenebilirsiniz hastaneyi ama iki ultrasonda var benim doktorum riskli gebelik doktoru Ayşe hanım 180 tl galiba Selçuk bey 120 olabilir diye düşünüyorum netten bakarsanız numaraya ararsınız nerde oturuyorsunuz nasıl fiyat aralığı istiyorsunuz mesela birçok doktor ve hastane var
ipeksfr BirsenDeniz merhabalar. Bende medline nursel hanıma gidiyorum. Önümüzdeki hafta detaylı var o yüzden ayşe hanımdan aldım randevu. Nasıl acaba siz yaptırdınız mı detaylınızı😊
FulyaipekKortak Ortadogu hastanesi levent beye gidiyorum ben de, her ikisi de var musyne esnasinda gorebiliyoruz. Ve kesinlikle oneriyorum. Muayne ucreti normalde 90 tl sanirim, ben ozel saglik sigortasi kullaniyorum onda ucretler degisiyo cunku.
Mucizemm Nero Teşekkür ederim hepsini değerlendirecem Benim için çok iyi bir doktor önemli olması dünyaya bi canlı getirirken bu durum çok önemli
Nero Mucizemm muzaffer beye git pişman olmazsın. İnstagram sayfasıda var muzaffer şengül diye bak istersen. Benim tüm arkadaslarım ona gittiler ameliyat oldular maşallah hiçbir sıkıntı yaşamadılar tabiki ameliyat bünye meselesi ama ilgisi alakası güzel
ipeksfr Mila merhabalar. Bende medline nursel hanıma gidiyorum. Önümüzdeki hafta detaylı var o yüzden ayşe hanımdan aldım randevu. Nasıl acaba siz yaptırdınız mı detaylınızı😊
Mila Ben henüz 10 haftalık hamileyim detaylı ultrason ile bakılmadı bildiğimiz siyah beyaz ekranda keşfediyoruz bebişi ama 1 hafta sonra ikili test için gideceğim belki o zaman bakabilir😊
Betuldnz Canım bende özel Adana güney Hastanesi'ne gidiyorum Osman Çakar doktorum bende çok memnunum cok ilgili anlayışlı mülayim bebek konusunda soruları açıklayıcı cevaplar veren muayene ücreti 40 TL , doğum 1100 olması gerek