dyt_ayse Artık heyecanlanıyorum ne zaman olacak nasıl olacak diye yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doktor sizler nasılsınız?
CerenAkbulut dyt_ayse 36+4 bizimki döndü ama henüz açıklığım veya sancım çıkmıyor. Kanalada girmemiş. 2 hafta daha dursun diye dua ediyorum 🙏🏻
Ozlemfehmi dyt_ayse 37+5 ben cok iyiyim ya sanci manci bisey yok gunune kadar beklicez sanirim bian once doguverseydi iyiydi 😄😄
Ps15 dyt_ayse Biz de 37+1 daha gelecek gibi değil ama belli de olmaz tabi😄 Cumartesi kontrol olacak bizim de heyecan dorukta😊
Edaaduruuvolkann Bende çok heycanlıyım. 37+4 haftalık gebeyim alttam muayne oldum 1.5 cm açıklık var dedi nst de de sancılarım hafiften başlamış ama bizim hanımefendi hala tam dönmedi doktoe 1 hafta 10 güne gelir dedi 🙏🏻👶🏻 heycanla bekliyoruz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
dyt_ayse Edaaduruuvolkann çatı muayenesi çok zormu canm rabbim hayırlısı ile kucağına aldırsın inşallah 😊
Queen19 37+0 olduk bızde bugun ama gecmıyor zamannn bugun kontrolum vardı 3 gunde bır alıyor doktorum benı cunku bızım kız 2 hafta once gelmeye calısınca tedbır amaclı 😊 çok şükür bugün de hersey normal çıktı 😊🙏
dyt_ayse Ozlemfehmi bendede yok yaa sancı felan ne kadar bekleyecek merak ediyorum doğsun istiyorum bende😊 ama biraz hasta gibiyim burnum felan tıkanık 🙁 birazcık daha bekleyebilir iyileşene kadar
Sdemirel BirVeraAnnesi35 biz de 4 kasımda olacağız inşallahn🥰 bebişimiZ iriymiş normal Doğum zor olur diye sezeryana karar verdik doktorumuzla sizin de mi öyle 😊
Aibar Tam 37 olduk bugün. Suyu sınırdaymış. Doktor suyu arttır dedi.kilo 3.250. Çatı muayenesini 38 de yapacak
ezgibozkurtkocak Bende 38+3 um. Bugün ilk defa çatı muayenesi oldum. Ne açıklık var ne sanci.. Oysa büyük umutlarla gitmiştim
BirVeraAnnesi35 Sdemirel benim önce kendi tercihimdi sonradan bazı sağlık sebeplerinden zorunlu hale geldi sezeryan 😊 2 hafta önden gidiyormuş bizimkide bakalım sayılı günlerimiz kaldıı hayırlı doğumlarımız olsun inş 🙏😊
Sdemirel BirVeraAnnesi35 bizim de 2 hafta önden gidiyormuş 🥰amin inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alalım inşallah 😊