Vera18 Kızlar a101in küvetine uygun fileyi nerden alabilirim. Netten sipariş verebileceğim de bir yer olursa cok iyi olur.
zcolak Vera18 aşağı yukarı standart olmuyorlar mı? bende A101'den aldım küvet ama file için herhangi biri olur diye düşünmüştüm.
KukyFurMama @Vera18 @Sevda41 @Dilan34 sağolun kızlar ben de düşünüyordum hangi boy uygun olur ki diye 🙏🏻 Soran arkadaş iyi ki sormuş sizler de cevaplamışsınız
asliyc Nacizane eğitimde öğrendiğim bir bilgi paylaşıcam, file pek tavsiye edilmiyor çünkü üzerine su döküyorsunuz ama bebek havada kalıyor üşümesi muhtemel bir durum oluşuyor. File yerine küvetin yarısına su doldurup, bebeği suyun içerisinde tutup üzerinden su dökerek yıkanması tavsiye ediliyor. Küvetin içerisine bebekler için küvet süngerleri var ondan da kullanabilirsiniz.
Vera18 asliyc tavsiyeniz için teşekkür ederim ilk aylarda yanımda birileri olacagı için kullanmam ama sonra yalnız yıkarken zor olur diye düşünüyorum o yüzden bulunsun diye alacağım 😊
Vera18 niliyy bu havlulu küvet filesi var ondan mı aldınız ben netten alacagım babyjem file de boyut yazılmamış ama yorumlardakiler küçük yazmış emin olamadım
Vera18 @Sevda41 @defne55 kızlar hangi marka aldınız netten alacağım boyut yazmıyor olmazsa bir daha uğraşmak istemiyorum