Hanzadeilknur 5 li iki adet içlik beyaz zıbın takımını tanesini 15 liradan aldım aynı ürün civilde 25 lira ürün çok güzel aynısı hiç farkı yok ben aldıgım ürünlerden memnun kaldım tavsiye ederim denemelik bikaç ürün alın ben öyle yaptım bundan sonrada alırım
pelin_87 Sevdaoyku Ankara’da fullia diye bi mağaza var ben çok beğendim bebek kıyafetlerini, fiyatları da çok uygun ve yıkadım ütüledim hiç bir sorun olmadı. Kendi internet sitesi var mı bilmiyorum ama trendyolda mağazası var. Bi bakın isterseniz
Melek25 Sevdaoyku ben aldım bu gu yıkayıp kururdum hiç bozulmadı be gayet güzel çok da memnunum ürünlerden
nslem Sevdaoyku hiç tereddütsüz alabilirsin canm ben tüm eksiklerimi ordan aldm çok memnunum hiç bi şeklde bozulma falanda yaşamadm kumaşları çok kaliteli 🥰
Seda_123 Sevdaoyku Yaa bende düşündüm almayı ama vazgeçtim bazılarının görünüşünden bile belli oluyor kalitesiz olduğu hüma bebe var canım instagramda ordada uygun şeyler var
mertinannesii Vera18 önceki bi post ama mrk ettgm icn soruyrm bnde hastene cıksını oradan alacgm 10lu battanyesi icn hstne ckşı nsldı acaba