Asdffghjjk Korkuyorum demin kontrole gittim vajinamdan kan gelmiyor ama içerde kesesinde kan gördü doktor vajinal fitil verdi ciddi bişeymi bu 😔
NazlnrTan Asdffghjjk kaç haftalıksınız? Benim kahveden kırmıza çeşitli kanamalarım oldu ilk 3 ay. Bebek kaynaklı değildi dendi. 11. Haftadan sonra sıkıntı olmadı. Sağlıklı bebek nasipse tutunur. Çok geçmiş olsun 🙏🙏
Busranrunal Asdffghjjk 8. Haftada kanamam oldu dr bana da progestan verdi benimde rahimde kanama alanım var ara ara büyük kanamalar oluyo ama 15 haftalığım hala.kullaniyorum progestan
Nurerdgn Asdffghjjk canim bol bol yatman dinlenmen lazim acil bisey olmadikca kalkma ve bol bol su ic benim arkadasimda da aynisi oldu ama dikkat edersen atlatirsin insaallah
Homozigotmutant Asdffghjjk hiç korkma Benim de oldu çok yorma kendini ilişkiye girme . Eskiden kalan kanda olabiliyor
Perimm Tatlım benim ee doktordan gelmişsin Zaten fitilde vermiş doktorun bunu sana mutlaka açıklamıştır da ama sen hala burda acil yaşayan varmı demişsin doktorun bilgi vermedi ozaman sana fitil verdi gönderdi, umarım ciddi birşey değildir geçmiş olsun
0114 Benim de 10. Haftada oldu içerden kanama progestan verdi 12. Hafta bitecek hala kullanıyorum cuma kontrolüm var bakalim ayaklarınızın altına yastık koyup hep uzanın
Suu Asdffghjjk Benim arkadasım dusuyo ve kesesınde kanama olmuş ve calıstısa 8 aya kadar falan sureklı doktor kontrolundeydı doktor sıkıntı yaratıcak bsy olsa söylerdı suanda ark kızı 6 aylık ve masallahı var doğurdu yanı 😊 bence endıselenmen o kadar normal kı bazen ınsan doktorun demesınden çok yasayanların anlatımında rahatlamaya çalışıyor sıkma canını kötü düşünme bebeklerımız çok etkılenıyor
TugbaLafci Asdffghjjk canım kese etrafındaki kanama ilk haftalarda cinsel ilişkiden kaynaklı olabiliyor diye söylemişti doktorum düşük tehlikesi olduğu için bebek daha tutunma aşamasında olduğu için bol bol dinlen düzelir Allah’ın izniyle 🙏🏼🙏🏼😘
Tugetpak Asdffghjjk kaç haftalıksınız ben 17 haftalık gebeyim dün doktor aynısını bana söyledi fitil verdi bok su iç dedi
PasaninAnnesi Asdffghjjk 10 gün önce doktora gittim kesemin altında küçük bi kanama alanı gördü doktorum bebek yerlesirken yapmis muhtemelen dedi ev isi yapma 3 hafta daha dikkat et dedi. Ev süpürme ev süpürmeye benzer işler yapma dedi. 9 haftalık hamileyim. Ben rahim kasılmalari icin progestan kullanıyodum progestana devam edelim dedi iliskiye dikkat edelim dedi düşük tehlikesi demedi. Insallah bi sonra ki kontrolümde kaybolmus olur sizede gecmis olsun is yapmayın dinlenmeye calisin sürekli
tubatayfun Asdffghjjk benimde 6+4 den 8+4 kadar kanamam oldu ultrasyonla bakdinda kan pihtisi vardi ama cok sukur atlatdim 19+2 oldum doktorum bana yatip dinleneceksin demisdi ve dinledim doktorumu gecdi sende bol bol dinlen hamilelikde olabiliyor kanaman baslarsa doktora gitmeyi ihmal etme allah bebegini korusun saglikla kucagina al insallah
AliKbraBayndr Benimde kese dışında kanamam ama dikkat etmen gerekiyor ilaçlarnı kullan ve ayakları uzat yat kahverengi kanamadan korkma dedi bana doktorum kırmızıdan kork dedi oyüzden sükür bi sorun olmaz hepimiz saglıklıca alırız geçer inşallah