Ezgimrt1 [silindi] kuzum öyle bir şehirde yaşıyorum ki cevizi bile zor buluyorum marketten hazır alıyorum. Maden suyu ben mutlaka içiyorum içmekten artık çok seviyorum hatta. Kuzum bebek gidecek eşi güdecek adet olacaksın şişlik gidecek hep gidecek korse giyersin bebek seni geceleri gündüzleri hareketlendirecek mutlaka kilo gider üzülme. Rabbim bize çok şükür bebek nasip etti kilo yeşil çay içeriz yine gider böyle düşün 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
[silindi] Ezgimrt1 bende merak ettim nerede yaşadığınızı çünkü bizde doğudayız ama herşey fazlasıyla var kiloyu da ben çok taktım 30 haftalık 6 kilo ama bilmiyorum neden bu kadar takıldığımı,
[silindi] Ezgimrt1 günlük tüketim tavsiye edilmiyor haftada 2 defa için uygundur diyorlar da zaten haftada 1 bile yiyebilsek iyi
Ozican [silindi] Ben anormalim heralde 😁 ben tiksinme yaşamadım hiç haftada 2 gün balık yemeye gidiyoruz eşimle zaten ben aşeriyorum o kadar canım istiyor şanslıyım sanırım ben bu konuda.Doktorum artık haftada 2 kez balık yiceksin haftada 1 yetmicek dedi.Keşke yiyebilsen inanılmaz faydalı bebeğe.😥
Ezgimrt1 Ozican olsa bende yerim kuzum ama yok işte bir yer var sadece bayat balık olmasını geçtim pişirmiyorlar bile çok kötü tadı da
filiz08 #6330766 doğumdan sonra öyle bir şey geliyo ki insana annelik içgüdüsüyle herşeyini başarıyorsun.Yapabileceğine inan herşey yolunda gitsin
Sevilypc Canımm hiç korkma rabbim insana onun gücünü ve becerisini veriyo. Ailemiz Ordu da biz İstanbuldayız. Kızım 31 haftalık 1700 gr doğdu tabi 1500 e düştü yoğun bakımda yatarken ama yine 1700 'le taburcu olduk. Minnacık oyuncak bebek gibiydi. Daha önce 1 yaşından küçük hiç bi bebeği kucağıma almamıştım. Eşimle nasıl olacak nasıl yapıcaz diye telaşlanıyoduk ama herşey o kadar güzel gelişti ki çok şükür şuan 17 aylık 💞💕
Ezgimrt1 Sevilypc çok şükür canım benim Rabbim kaderini güzel eylesin minik hanımın. İlk bebek olunca ben çok korkuyorum açıkcası yani en basitinden şöyle diyeyim ona aşı bile yapsalar ben asla bakamam
Neslihanbew Ezgimrt1 eğer başık tüketwmiyorsanız doktorunuzdan takviye isteyin omega vitamini o önemli bebek açısından süte gelince günde bi bardak içmeniz lazım düzensiz beslenme kilo yapmayabilir ama zayıf da doğsa korkmayın sağlıkla kavuşalım hepimiz en önemlisi bu çünkü
Sevilypc Ezgimrt1 bende öyleydim canım hala da öyleyim anne yüreği dayanmıyo🥰☺️ strese girme herşey kendiliğinden gelişiyo zaten💕.
Solitoo Ezgimrt1 Canım annelik bambaşka benim kızım 35 haftalık doğdu 2,400 ben tek başıma baktım banyosunu yaptırdım ailemde eşimin aileside yanımdaydı ama kimse cesaret edip almıyordu şimdi 3,5yaşında gayette sağlıklı😇