Fzlt İnstagramda elis bebe tasarım da yaptırdım . Tulum eldiven şapka bir de büyük oğluma Uzun kollu tşirt yaptırdım hepsi 105 tl tuttu .
Tugbaeryurek Deletedmom029 ben rokokolu buldum bayıldım akdenizo diye bir sayfa kesinlikle çok minnoş baskılılardan daha güzel
Hilaldenerieser Tugbaeryurek Ne kadara yaptırıyorlar 10lu setini, bende rokokolu istiyorum ama bazı sayfalarda çok pahalı uygun bişey arıyordum
Deletedmom029 Tugbaeryurek ay çok güzel şeyler var akdenizo da bayıldım. 🤩Çok minnoslar eşim de çok beğendi. 🤗Tam kız bebişler için. Hemde farklı fiyat bilgisi için mesaj attım bekliyorum.
Tugbaeryurek Hilaldenerieser evet pahalı baktığım sayfa tam takım 400 diyor eğer uygun bulursan banada yazarmışım ?
sydayldZ https://instagram.com/zeynocanakis?igshid=heq8t1zhv7a bende bu sayfadan yaptırdım malı cok kaliteli herseyi cok güzel fiyatı da cok uygun 140 tlye yapıyo 10 lu hastane cıkısını tavsiye ederim kızlar bakabilirsiniz 🤗
Sumeyra19 Deletedmom029 evet memnunum 10 lu çıkış işte tulum zıbın alt üst eldiven şapka içlik battaniye önlük ağız mendili
Lalemm86 Deletedmom029 cnm bence ANGELBUTİK sayfasına bi bak süper ama pahalı kumaş hepsi ful pamuk hastane çıkışı almadım ben melek kanatlı tulum ve tavşan tulum aldım bi inceleyin
Pinkey Mihribaliyar o siteden ben de yaptirdim 1.5 hafta da geldi. Ürünler mükemmel çok beğendim ben. Yogunluktan gecikmistir.
Tugba0133 Deletedmom029 zıbın bere ve eldiven zıbının ön ve arka tarafında ve bere de isim yazıyor kanat var 70 tl gayette güzel ve uygun buldum
Tazeannebaba Deletedmom029 canım ben yaptırdım ama sadece eldiven şapka tulum takımı kargo dahil 50 tl ve çok güzel geldi kumaşı felan tamam istediğim gibi