ftmk Doktor verdi ciddi derecede bulantılarım var bir yandan içmek istiyorum bir yandan içmek istemiyorum zararlı olsa doktor tabi ki vermezdi ama kararsızım siz neler yapıyorsunuz bu konuda
Esrayksl ftmk benim çok bulantım vardı doktor bana metpamit verdi ama sağlık ocağındaki ebe bunu hergün kullanmamam gerektiğini çok bulantım olduğunda kullanmam gerektiğini önermişti sonuçta ilaçların hepsi kimyasal canım
Meleyke97 ftmk ilacsiz geciriyorum ilk haftalar cok cok midem bulaniyordu simdi azaldi biraz ama yinede oluyor😖 oyle oğuye oğuye kaliyorum((
begumseker ftmk görümcem hamileliklerinde hep Bulantı ilaCı kullanmış Hiç bi sıkıntısı olmamış merak etmeyin. Doktor yazdıktan sonra korkmaya gerek yok🤞🏻
Mjgntnrkl Kızlar benim de çok bulantım oluyodu kraker yesem cıkartıypdum o derece arkadaslarım dramamıne önerdi bi kaç gün iyi geldi ama sonra yine aynı oldu. Vee hamileler için yeni bi bulantı ilacı cıkmış günde 4 taneye kadar içilebilir yazıyp ama tabi ben 2 tane içiyorum. Doktorda eczacıda 2 tane dedi. Bence bi doktorunuza danısın ki sadece hamileler için miş ilacın adı PRİLAM DR. Şuan o kadar iyiyimki bi kaç gündğr çok işe yaradı bende suan yiyip içebiliyorum
Dlmm Mjgntnrkl Bunu ogrenmem ne iyi oldu gebe kaldigimdan beri su bile icsem atiyorum perisan oldum metpamid kullanip duruyorum her ne kadar almak istemesem de😕 bu ilac recetesiz alinabiliyor mu?
mirage_90 ftmk prilam hamileler için bi ilaç çok da iyi geliyor doktorum vermişti bana da sakıncası olsa vermezler gece yatmadan iki tane al tüm gün rahatsın
Mjgntnrkl Dlmm dimetpamit kusturuyo daha cok zaten bence hiç kullanma doktoruna gitte ilacı iste. İlaç halkında post actım kullananlar da cıktı istersen ordan takip et.
Mjgntnrkl Dlmm hiç sormadım. İlaçın normal fiyatı 50 tl ben doktora yazdırdım muayne ucretıyle birlikte 22 tl ödedim. 30 tablet var 2şer tane içiyorsun en az. 15 gün yetiyor yani
Nur178178 Dlmm evet reçetesiz de alınabiliyor metpamit kullanmayın prilam’a geçin farkı göreceksiniz 😊
Tubaaa-91 Merhaba bende prilam kullandım bittikçe de yazdırdım mide bulantısın en güzel kesen ilaç 31 haftadayım arada illaki yine oluyor kullanıyorum hiçbişi yok gibi devam ediyorum :)
nrmn6638 Ben Zafer kullandım başka bir ilaç da kullandım ismini hatırlamıyorum ama su an 15. Haftaya girdim çok kötü durumdayım gece gündüz sürekli bulantı kusma bunu yaşayan bilir sadece nar suyu tanesi yada kavun bir kaç dilim yiyebilirsem iyi geliyor .. bulantıdan dolayı tiroid değerlerim yükselmiş doktora gittiğinizde tsh hormonlarınıza bastırmanızı tavsiye ederim . Allah’a dua etmekten başka çaremiz yok 😑🙏🏻
nrmn6638 Mjgntnrkl çok teşekkür ederim az önce eczaneden aldık inş iyi gelir size hep dua ederim İnan’ın 😌