Tulaysezer Merhaba 24. Haftadayim ve her sabah farkli uyaniyorum. Bazen cok iyiyim istahliyim. Bazen basim agiriyor kalkasim yok, bazen karnim agiriyor vs.. sizler nasılsınız?
gurcem Tulaysezer canım 28.haftadayım bazen aç uyanıyorm bazen delı gıbı kalkar kalkmaz kusuyorum.Yanı ne durumdayım bende bılmıyorum hamılelıkten olsa gerek bu hallerımız
Tulaysezer gurcem acaba herkes mi oyle bilmek istedim. Cunku ben panik hastasiyim benim normal zamanlarimda boyleydi. Iyi olmaya calisuyorum kendimi gazliyorum. Bazen cok caresiz yapamayacak gibi hissediyorum. Korkuyorum...
gurcem Tulaysezer ah kuzum panık desen var takıntı desen var bende ne ararsan var 😂 ama sımdı kafamda ne kadar kurarsam kurayım bebek hareket edınce kuruntularımı az da olsa unutmaya calısıyorum sende oyle yap🥰
Tulaysezer gurcem dediginiz gibi, kizimin varligindan güç almaliyim ama okadar pinpirikli geciriyorum ki, bebegimle konusmmuyorum heves edip bir tulum bile almadim. Tadini cikaramiyorum. Herkesin sorunlari baska tabi. Burda neler okuyoruz. Cok şükür...
gurcem Tulaysezer aynıyı senın gıbıydım kuzum herkes hazırlıgını tamamladı bıtırdı ben 28oldum daha bıse almamıstm uzuluyordum sırf kuruntularım yuzunden 😕 ama ıkı gun once gıttım aldım cunku alma ama nereye kadar 😻