Misskokulumm birtutammutluluk gözlerim dolu dolu okudum Allahım o minik yavruya güzel bir ömür nasip etsin 😭😭
hilalyavuz Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah ben de çok üzüldüm Allahım kızını korusun hep bir yanı eksik olacak annesi olmadığı için ama inşallah her zaman iyi insanlar çıksın karşısına 🤲🏻😔
Poncikveannesi Çok çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin mekanı cennet olsun innşallah insan diyecek bişey bulamıyor çok üzücü
Handegunas _Merius_ inanamıyorum şu an 😢😢😢😢 burdan tanıyıp instagramdan da takip ediyordum. Çok dua etmiştim onun için 😢 melek olarak gitti. Allahım sabır versin geride kalanlara
Yamo _Merius_ rabbim bebeğine yardım etsin çok büyük bir acı allahım ailesine sabır versin inanılmaz bir durum
Ozgeozcanbora Az önce doğum hikayesini okuyup ağladım daha önce tanımıyodum çokk üzüldüm rabbim mekanını cennet etsin ailesine sabır versin ☹️
Ozlemclk52 _Merius_ yaaa gercekmiymis cokkk üzüldüm benimde annem kanser onun için dua etmişti bende ona kalbi güzel bir arkadaşımızdı çok savaştı mücadeleci ruhu hepimize örnek oldu nurlar içinde uyusun bebeğine uzun ömür versin rabbim🤲😔
Hasisinmelegi Kızına cennette doyar inşallah çok üzgünüm Allah mekanını cennet etsin Allah katında şehit sayilsin inşallah..
Ayseata _Merius_ allah rahmet eylesin çok üzüldüm bebek ve çocuklara bu dünyada bişi olmasın lütfen 😶😞
[silindi] _Merius_ çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah.. Allahım ailesine sevenlerine sabır versin 😞😞
Ayse4242 Rabbim cennette kavustursun cok üzüldüm rabbim ailesine sabırlar versin güzel yavruya cok üzüldüm