damlac merhaba, bende 14. Haftaya kadar unutkan bir doktora gittim. Kan tahlili falan istiyordu. Ama benim bir dosyam var sanıyordum. Ama ona verdiğim tahlilleri baktıktan sonra çöpe atıyormuş. Toplam 5 defa gittim ama beni hatırlamıyordu. Hepsinde kendimi hatırlatmak zorunda kalıyordum. Bana bi ultrason çıktısı bile vermemişti. Bu arada gerçekten güzel ve imkanları olan bir klinikti. Bana verdiği vitaminleri falan sürekli soruyordu. Kendisi önerdiği halde.
Sonra birgün arkadaşımla konuşurken, kendi bebeklerinin dosyalarını getirdi önüme. Ben ufak bir şok geçirdim. Her kontrolün bilgileri not alınmış. Ayrıntılı ultrason çıktısı verilmiş. Ekstra ultrason görüntüsü ve CD de basılı olarak bebeğin hareketlerinin kısa bir görüntüsü verilmişti. Tüm herşey kayıt altındaydı.
Hemen doktorumu değiştirdim. Birisi içinize sinmiyorsa lütfen devam etmeyin. Hele ki özel doktorsa.
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin. Yolun başındayken doktor değiştirmeniz daha kolay olur size naçizane tavsiyem, içinize sinmiyorsa pek beklemeyin.