Zeykem Kızlar aranızda eskişehir tıp fakultesınde detaylı ultrasona gıren varmı yanı perinatoloji bolumune ben ozel hastanede yaptrmayacagım bıraz fıyat kabarık tıp fakultesınde herhangı bır ucret varmı lutfen yardımcı olurmusunuzzz🙏🏼☺
sevginanc Zeykem Merhaba ben haftaya detaylı ultrasona giricem eskişehir tıp fakültesinde,herhangi bir ücreti yok 😊 ama erkenden sıra almanız lazım.Kaç haftalıksınız ? Ben 14 haftalıkken randevu almaya gitmiştim 😊
Omerasafinannesi Zeykem Canim eger uzman doktorlar bakarsa ucret yok ama istege bagli profesorler de yapabiliyo eger onlardan istersen onlar ucretli ama cok erken gitmen lazm cok sira oluyo 😊
Nurs Zeykem merhaba bende tıp fakültesinde girdim herhangi bir ücret ödemedik.yanlız şöyle bir durum var randevuyu çok önceden almanız gerekiyor sıraya giriyorsunuz biz yaklaşık dr.muzun aracılığıyla 1 ay önceden almıştık Bilginiz olsun..
Zeykem sevginanc evet suan 14+3 üm doktorum banada dedı sımdıden soyluyorum 21. Haftaya al dedi bende cuma gunu gıdecegım almaya
Zeykem Nurs aynen bende oyle yapıcam ama doktorum bana once orda senı muayene edıcekler sonrasında randevu verıyorlar zaten dedı umarım oyle olur cuma gunu muayene olucam eger randevu vermezlerse alıcaz artık cok tesekkurler🙏🏼
Slmzhnm Nurs merhaba tıpta ılgı nasıldı ultrason fotosu vs verdılermı bırde yanınızda birinim girmesine izin verildimi acaba
Mirzaannesi Zeykem Evet canım 300 biraz yüksek ama değiyor bi İznillah 20-25 dk bebeğimizi izledik babasıyla çokta güzel ilgilendi doktorumuz 💕❣