KubraF Merhaba hanımlar sizin de bebeğinizin arada hareket etmediği veya hareketlerinde azalma olduğu günler oluyor mu ? Anlamadım canı mı istemiyor hanfendinin yoksa bi sorun mu var ? İki gündür hafif hafif hareket ediyor Nadiren. Size de oluyor mu yoksa her gün aynı şiddette hareket ediyor mu ? 32+6🤰🏻
Zuhal_19 KubraF benimde oldu azalma gitmiştim doktora ultrasonda da yavasti ama sonra düzeldi şükür.. Doktor günde 10 defa hareket etmesine dikkat edin dedi
KubraF Zuhal_19 evet günde 10 ama işte bazen azalma oluyor. Çok hareketli normalde karnımı hoplatıyor ama iki gündür çok yavaş. Arada oluyor yani böyle. Hemen telaş yapmalı mıyım ?
Zuhal_19 KubraF canım. Oluyor elbet ama ben de geçen hafta gittiğimde üç kere öksürdum ancak. Öyle oynadı anlamasızca yavasti oynamiodu.. Ama aklında kalick sa git doktora yinede için rahat etsin
Esramazan57 KubraF 35 haftalık hamileyim geçen gün hiç etmedi bişey oldu sandım ama sonra tekrar başladı şimdi de durmuyor 😂
NoorMoon KubraF canim ben de 33+2. 2 gun once kuduruyordu, hic durmuyordu. Dun ve bu sabah Epey yavasladi. Ben de korkuyorum boyle olunca. Umarim her sey yolundadir 🤲🏻