Bahar1 Kızlar şuan 6+6haftalik hamileyim ama bağcılar eğitm arastrmaya gidiyorum doktorum cok iyi ilgileniyor fakat devlet hastanesi oldugu icin özellerde kan tahlilleri vs daha uygun geldiği için ama doğum yaklaşınca dogum için özel hastaneye gitmek istiyorum kac haftadan itibaren ozele gecebilirim bir de önerebileceğiniz hastahane
ZulemEsra Bahar1 ben reyap'a gidiyorum doktorumu çok sevdiğim için ama hastane baştan aşağı para tuzağı maalesef.
Zuhal_19 Bahar1 bende esencana gidiyordum..ama bıraktım buradaki önerilere medilife gittim çok memnunum
Esralbs Eğer yakınsan beylikdüzü medilife hastanesi var canım betül hanım var orada çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor ben 12 haftalıkken doktorumu değiştirip tavsiye üzerine ona başlamıştım şu an son ayımdayım ve her an whatsapptan iletişim halindeyim her soruma sabırla cevap verir ayrıca hastane çok temiz ve diğer özellere nazaranda uygun fiyatlı 😊
Aslihanfs Merhaba allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende medilife Ali Bey e gidiyorum çok memnunum hastane güzel, doktorları da ilgili 💓