Sadegulakts03 Kızlar ben 35 haftalıkken erken doğum riski olduğu için ciğer geliştirici iğne vurdu doktorum şuan 37+1 im bu iğneden sonra 40 haftasından önce doğum yapan var mi artık ağrılarım arttı kasıklarımda kasılmalar çok oluyor nst de sancılarım düzenli çıkıyor ama açılmam yok doğumum yakın mı sizce bilgilendirirseniz sevinirim
Bserappp Sadegulakts03 öyle bile olsa haftanız gelmiş Zaten Bi sıkıntı olmaz ki erken doğum söz konusu değil.
Beyzaalya Sadegulakts03 bana 26. Haftada vurdular erken doğum olabailir diye şuan 2 aylık kızım var 38. Haftada doğum yaptım çok şükür bi sıkıntımız yok 💕
Betus45 Ay benimde ayni ..ayni senin durumundayim geceleride uyku yok cok sertlesiyo lavobaya gtmekten uyuyamiyom zaten
Sadegulakts03 Betus45 evet evet lavoboyla bir bütün olduk aniden sıkışma hissi bile heyecanlandiriyo hayırlı dogumlarimiz olur inşallah
Aynur0707 Bana da 35 haftamda yapıldı şu an 36 olucam. Erken doğum riskinden dolayı oldum, o gece doğuruyordun resmen, erken olmasın diye yaprtılar iğneyi. Ama şu an kasılmalarım ağrıyor bel ağrım oluyir geceler karnım taş gibi oluyo ve lavabo ihtiyaclm çok artdı. Doğurucak gibi deilim lakin ağrılar var
Sadegulakts03 Aynur0707 aynı durum canım benimde dahada zorlaşıyor giderek sağlıklı olsunlarda biz anneler olarak her zorluğa göğüs gereriz
Hamislik_ Ciğer geliştirici iğne ile Doğumun ne zaman olacağı farklı konular aslında.ciğer geliştirici iğne olur da Doğum durdurulamazsa bebeğin ciğer gelişimi hızlansın diye yapılıyor yani Doğumu durdurma özelliği yok tamamen bebek için yapılan bir işlem.doğumun durdurulması için genelde anneye sıvı yüklemesi istirahat nidicard gibi tedaviler başlanıyor ve en önemlisi istirahat🙏🏻 Bende 32 de yaşadım erken Doğum tehditini işten ayrıldım dinleniyorum evde. 35 haftadayız şuan artık kritik dönemi atlattık sayılır çok şükür 🙏🏻 Ama stres ve sıkıntı dopum sürecinde çok önemli lütfen pozitif düşünün çok şükür bebeklerimiz büyüdü çok büyük bi risk altında değil diye kendimizi motive etmemiz lazım ☺️
Sadegulakts03 Hamislik_ doğru söylüyorsun canım sağlıklı olsunlar başka bişey istemeyiz bir yandan erkende olsa kavuşmak istiyoruz diğer yandan anne karnında ne kadar dururlarsa daha sağlıklı olurlar diyoruz hayırlı doğumlarımız olur inşallah 😊
Sadegulakts03 Beyzaalya allah analı babalı büyütsün canım güzel ömrü olsun inşallah 😊 bende bekliyorum heyecanla 🤗