canimoglum53 Bsra4594 ben camlica medipole gidiyorum ve mesai saati disinda cagirmak istersem +850 tl odemem gerekiyor. Oda tabi doktorunuz gelirim derse. Yoksa orda olan nobetci biri dogumunuzu yaptiriyor yada sansa sizin doktorunuz nobetci cikabilir dedi. Bunu vezneyle konusun dr.lar fiyatlara cok hakim degil. Bazi hastahaneler hic almıyor bazilari daha dusuk fiyatla geliyor cunku
Bsra4594 Doktorumla görüştüm doğumhaneye gidiyorsunuz ebeler nst çekiyor bebeğin durumu ve açıklığınıza göre haberleşip geliyorum dedi ben Manisa akhisar da özel doğuş hastanesine gidiyorum muhtemelen küçük yerlerde almıyorlar dediğiniz gibi
Minnosizmmm Bsra4594 pazartesi günü kendi doktoruma bunu sordum hatta normal doğuma ebeler giriyor sezeryana kendileri giriyor mesai saati dışında ekstra ücret alınıyor dendi bana da aşırı saçma gelmişti sonuçta özele gidiyorum. Doktorum da böyle bi saçmalık olur mu dedi. Ben her saat her an gelirim normal doğum ve sezeryan farketmez ekstra ücret talep edenler varmış ama bizim hastane prensibinde ve benim içinde böyle bir şey söz konusu değil dedi en iyisi kendi doktorunuza sorun
Beray34 Bsra4594 mesai dışındaki doğum için ekstra ücret isteniyor gittiğim hastanede o da dr uygun ve gelebilirse yani parayı vereyimde gelsin tek başına işe yaramıyor. Veya nöbetçi dr kimse ondan devam edilebilir özele gidiyorum