CerenAkbulut ftscebeci71 heyecanla doğurmanı bekliyorum 🙏🏻 bende 37 deyim tam tersi bir telaş var. Eşim 2 hafta sonra yanıma geliyor o gelmeden doğurmak istemiyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah.
ftscebeci71 CerenAkbulut Sağlıkla gelsinler canımm😌💕 Sende eşine sağ salim kavuşursun inşallah 🙏🏻 Amin amin Allahım hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻
ftscebeci71 Nur___ Ay bol bol yürüyüş yapıyorum ben olmazsa yarın bunlrı uygulayayım teşekkür ederimm😊🙏🏻
Gamzezz Kumru_ bnde hemen gecsin demiyorum bazen hele aksamalri yaaa yeter gelsin diyorum ama gunduzlrri yaaa az daha mi kalsa diyorum
Kumru_ ftscebeci71 Bende sancı var ama doktor önemsemedi açılmaya bakmadı😅Halbuki nstde 90a bile vuruyordu sancılar
Yagmuricenkiz Kumru_ düzensizdir o yüzden. Benim yüzleri geçti ana düzensiz. Ne yapabilir ki o zaman bir cm bile açılmam olmamıştı
Kumru_ Gamzezz Bende bazen diyorum kilo alsın karnımda ama sonra diyorum doğsun ben güzel güzel besler aldiririm kilo😄
MiniMiniPatiler ftscebeci71 Benimde 39+5 hic gelesi yok gibi sanki nisanim geldi ama 2 gun önce ara ara yalancı kasilma sanirim oluyor birseyler ama ciddiye binmiyor
Kumru_ Yagmuricenkiz Evet 15 dk da bir kere 90lara vurdu sonra neredeyse 0a indi sonra bir kere 60 a çıktı sonra 20lerde seyretti ondan olabilir. Ben çok anlamıyorum ama 39 haftalık oldum alttan açılmaya bakmadı
Yagmuricenkiz Benim korkunç çatı ağrım var haftalardır. Açılma su mukus gelmesi gibi şeyler Yok. Ama sürekli ağrı çekiyorum
mf_ozturk ftscebeci71 son 3 ama sanki hic gelmicek gibi. Arada adet ağrısı gibi ağrı giriyo heh dogurucam heralde diyorum ama sonra geciyo. Artık gelsinler yaa😅😤
Alpi mf_ozturk bende tam 38 im. Arada bir belimden sancı giriyor adet öncesi sızlama gibi aha geliyor galiba diyorum dakika tutayım diyorum ama bi daha gelmiyor 😬
cansn99 ftscebeci71 dogumuma 11 gun var ve bizde de tık yok 1 hafta once 1 cm acikligim vardi o kadar
ftscebeci71 cansn99 Benim de açıklığım yok sende yine 1 cm varmış😀 tık yok gelesi yok yeri rahat kızımın 🙄🤷🏻♀️