[silindi] kizannesiiii diyetisyene gidebilirsiniz. Onlar çok iyi yönlendiriyor sizi. Devlet de diyetisten var onlarada gidebilirsiniz
Lamelif kizannesiiii 27+0 haftalığız 12 kilo öyle çok yemiyorum ama çok hareketsizim tüp bebek diye korkuyorum
melegimibeklerken BiZ de bugün 28 olduk nefes almakta çok zorlanıyorum ve kalp atışım çok yüksek nabzım 100 den düşmüyor 110 120 genelde 😔
Derin12 Ben de 13 kilo aldim🤭 bol bol eğer tehlikesiz bir gebelik geçiriyorsanız yürüyüş yapabilirsiniz 🙏
kizannesiiii Derin12 Malesef yürüyüş yapamıyorum kasık batmam var ayakta uzun süre kalsam bile direk acı veriyor 😌
kizannesiiii Derin12 Lamelif Benimde beslenmem normal, 16 hafta hiç almadım sonrasında aldı başını gitti 😌
HilalHilalSeyhan Ben elevit denilen o ilaci hergün kullandm gecen ay 5 kilo aldim kullaniyosanz kullanmamakla baslayabilirsiniz
melegimibeklerken Ozlemr bugün aradım doktorumu dahiliyeye gitmemi söyledi. Nabız kardiyolojiyle alakalı değil mi aslında 🙄
Ozlemr melegimibeklerken evet kardiyolojiyle alakalı bi ara benimde nabzım 100 üstüydü doktorum kardiyolog git demişti. Sonra dan düştü ben de gitmedim şimdi 90 larda
Derin12 kizannesiiii benim de öyle erken dogum riskim var Progestan kullaniyorum, spor yasak bu yüzden kilolar kontrolden cikti🤭
gulcins Bende 26 haftalığım 20.haftadan itibaren 3-4 kg arası almış görünüyorum çok canım sıkılıyor çünkü çok dikkat etmeme rağmen otomatikman kilolar geliyor🤷♀️ Ve Doğum için önümde daha 12 hafta var 🙁