mevsimce 38+4 için doktor sezeryan tarihi verdi. Sizce erken mi 39 u doldurmak gerekiyor mu? Erken alınan bebekler huysuz oluyormuş diye duymuştum ne derece doğru acaba
canimoglum53 mevsimce oyle bisey duymadim hic ben🤷♀️ yani doktorun kilosunu boyunu uygun gormus demek ki yavrum yoksa niye gun versin. Burda okuduguma gore genelde sezeryanlari asagi yukari o haftalarda aliyorlar :)
MucizeAnnesi3545 mevsimce bnde pazartesi 38+3 olunca doğuma gricem canım korkma. Htta doktor bu hafta alcaktı bn tam 9 ayı tamamlasın dye oazartesi dedim
Sghslove mevsimce genelde 39un dolmasını öneriyorlar ama doktorun neye göre o tarihi verdi acaba incelemiş ve karar vermiştir bence canım yine kafana takılan her şeyi sor Doğumdan önce doktoruna
Cagla22 mevsimce yok cnm normal sezeryan genelde 38.haftada alıyorlar bide kilosu gelişimi de iyiyse tmm
Kubraaas @mevsimce ben hemşireyim kadın doğum servisinde çalışırken sezaryen hastaları genelde 38. haftada alınıyordu diye hatırlıyorum.
Babuze mevsimce benim doktorum 39 u geçmesi gerektiğini aksi halde nefes alışverişinde sıkıntı olabileceğini söyledi 39+1 de sezaryena aldı beni erken e ikna edemedim
Sumeyraerva mevsimce iki kizimida 37 de acil dogursum oyle huysuz bebeklerde de degiller 38 de genelde haftasi dolmus oluyo bide hafta daha da ailerledikce bebek asagiya iniyo buda sezeryani zorlastiriyo o yuzden 38 den sonra cok beklemiyo doktorlar