Hakbas2020 Kızlar bebişiniz canınızı acıtacak derecede sert tekmeliyo mu bnm bazen çok şiddetli tekmeliyo ayaktaysam iki büklüm oluyorum resmen baya canımı acıtıyor😟
Esraygtf Hakbas2020 31 haftalık hamileyim bazen canımı acıtıyor ama çok az. Öyle iki büklüm olcak kadar olmadı hiç 🤷🏼♀️
Rubab_2020 Hakbas2020 ya benim de tam tersi bu hafta cok durgun hareketleri gün içerisinde cok az hissediyorum neden acaba
Mucizem91 Rubab_2020 benim de öyle canım 26dan sonra çok azaldı hareketi kızım olucak bende endişeleniyorum
Kvsrkn Bu haftalarda normal mi acaba bende 25 haftalığım şu an ve aynı şeyi yaşıyorum 1ay öncesine kadar çok hareketliydi ama son 2 haftadır azaldı geçen hafta kontrolde plesentanın ön tarafta ama Rahmi kapatmadığını ilerledikçe yukarı çıkabileceğini söyledi doktorum acaba o yüzden mi diyip kendimi yiyip bitiriyorum resmen
aylin00 Kvsrkn Büyüyolar, yerleri daralıyor ama hergün aynı derecede hareket etmiyorlar.2 gün durgunsa 3.gün daha çok hateket ediyorlar.Hareketlere de alışıyoruz zamanla bize öyle geliyor.Üzülmeyin, hamilelik endişe etme durumu zaten
Cagla22 Kvsrkn cnm plesenta ile alakası yok o haftalar hareketleri düzensizleşiyo 30 dan sora tam düzene giriyor . Kendini yeme bitirme sakın bebeğe yazık🤣
Kvsrkn Cagla22 ikinci hamileliğim birde ilkinde o kadar yolundaydı ki herkes doğumdan birgün önce sancılarım olduğu zaman evimde misafir vardı o kadar rahattı ama bunda 1 aydır farklı ağrılar birde doktorun söylediğinin üstüne moral olarak düşüyor insan inşallah sıkıntısız herkes kucağına alır bebeğini